Tehnic

Roland’s VersaArt imprimă textile la costuri minime

• Bookmarks: 13 • Comments: 2437


Odată ce popularitatea textilelor imprimate digital a crescut, Roland DG a lansat imprimanta de sublimare RS-640S, care este o versiune a echipamentului VersaArt RS-640. Această unitate de format 1.63 m produce materiale de calitate superioară care se pot finisa cu orice presă termică. “Cele mai frecvente aplicații de imprimare de materiale textile sunt steaguri, bannere, tapiserii comerciale. Aceste suporturi au la bază poliester, ceea ce le face rezistente și ușoare”, explică Adam Wyles, manager la Roland DG, Marea Britanie. “Garanția și potențialul de reciclare sunt completate de cernelurile inodore, pe bază de apă și de către funcția de sublimare, potrivite pentru o gamă largă de aplicații.” Roland VersaArt RS-640S oferă funcții basic la un preț avantajos pentru producătorii de signalistică, ce doresc să lucreze pe substraturi flexibile și textile. Pachetul include imprimanta, rola de preluare și rezervorul de cerneală. Echipamentul are o rezoluție maximă de 1440×720 dpi și încorporează tehnologia de control inteligent al fluxului de lucru, care elimină blocarea materialelor în timpul funcționării, la toate modurile de imprimare.

Capetele de imprimare depun cu precizie cerneala pe substrat, rezultând tonuri bine definite și culori vii, la o viteză de producție de până la 32 metri pătrați pe oră.
Materialele imprimate după sublimare sunt pregătite imediat pentru procesul de transferare cu ajutorul unui calndru. Cu sistemul de încălzire integrat, VersaArt controlează temperatura necesară pentru rezultate optime. Reglajele individuale pot fi salvate în imprimantă pentru aplicații ulterioare. La toate imprimatele Roland, sistemul de sublimare VersaArt RS-640S include software-ul RIP VersaWorks, care încorporează profilul de suport ICC, funcția de imprimare a datelor variabile (VDP), funcția de potrivire a culorilor spot și cea de decupare. “Roland a simplificat calea spre signalistica executată din substrat flexibil și textil cu imprimanta VersaArt RS-640S și aceasta este o mișcare bine venită pe piața care produce steaguri și tapiserii decorative cu tehnologii de imprimare”, concluzionează Adam Wyles.]]>

Similar Posts:

13 recommended
comments icon2 comments
2 notes
437 views
bookmark icon

2 thoughts on “Roland’s VersaArt imprimă textile la costuri minime

    Write a comment...

    Oldest
    Newest
    Most Upvoted