Analiza

Roland prezintă Versa UV LEC-540

• Bookmarks: 23 • Comments: 2587


Roland DG a lansat pe piaţă echipamentul Versa UV LEC-540 cu o lăţime de 1370mm, destinat utilizatorilor ce doresc printuri de calitate superioară şi specializarea în aplicaţii de nişă.

Versa UV LEC-540 are încorporată tehnologia de uscare cu LED şi utilizează un tip de cerneală care are în gama de culori inclusiv albul opac sau lacul transparent. Versa UV LEC-540 este proiectată să imprime display-uri de foarte bună calitate, ambalaje prototip şi personalizate, etichete şi sticlă inscripţionată, precum şi alte aplicaţii industriale.

Echipamentul oferă o rezoluţie de printare maximă de 1.440×1440 dpi şi are capacitatea de a imprima materiale rigide de până la 1 mm.

Acesta are şi un sistem performant de uscare cu LED pentru aplicaţii durabile în timp şi un nou sistem de distribuție a cernelii care asigură costuri mai mici de producţie.

Imprimanta poate fi utilizată la printarea cu lac opac sau lucios transparent, ce poate fi aplicat în straturi multiple pentru a produce efecte tactile speciale, inclusiv de tip Braille, pentru persoanele nevăzătoare.

Capacităţile integrate de tăiere ale lui Versa UV LEC-540 sunt puse în valoare prin noile opțiuni de decupare, perforare şi fălţuire. Masa de tăiere a maşinii permite inclusiv materialelor mai groase să poată fi tăiate în mod eficient. Versatilitatea echipamentului dă posibilitatea utilizatorilor să producă o gamă largă de aplicaţii de bună calitate, ce presupun imprimare, tăiere, fălţuire şi îndoire printr- un singur sistem. Cu acest sistem se mai pot produce aplicații sofisticate pe substraturi cu texturi lucioase sau opace.

Pe lângă sistemul Roland de imprimare inkjet, Versa UV LEC-540 cuprinde şi software-ul RIP Versa Works.

Această soluţie software include 72 de modele de texturi predefinite, astfel că utilizatorii pot produce cu uşurinţă efecte neobişnuite ce ies în evidenţă, dar care nu se pot obţine cu ajutorul unei imprimante inkjet de format mare.

Detaliile fine şi textele foarte lizibile se obţin la o calitate mai bună utilizând tehnologia Roland Intelligent Pass Control, după cum susțin reprezentanții companiei.

Utilizatorii pot alege între trei combinaţii ale acestui echipament : CMYK cu cerneală albă şi transparentă, CMYK cu două canale de imprimare cu alb pentru o opacitate mai bună sau CMYK cu două canale pentru lăcuire transparentă, ideală pentru efecte de multistratificare.

Proiectat să poată lucra cu majoritatea materialelor, Versa UV LEC-540 imprimă şi taie substraturi pentru ambalaje, folii de vinil, pânze pentru aplicații artistice, precum şi produse de uz industrial. Lămpile de uscare cu LED asigură o finisare bună a printurilor, astfel că nu mai este necesară alocarea de timp pentru uscare, iar calitatea imprimării e foarte bună, imprimanta fiind destinată aplicaţiilor care se privesc de la apropiere.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon2 comments
2 notes
587 views
bookmark icon

0 thoughts on “Roland prezintă Versa UV LEC-540

    Write a comment...