Default

Heidelberg îşi prezintă tehnologia laser destinată domeniului industrial

• Bookmarks: 19473


Ca parte integrantă a politicii companiei de a aborda noi domenii de afaceri, Heidelberg Druckmaschinen AG (Heidelberg) își va prezenta tehnologia sa laser, dezvoltată intern, la expoziţia LASER World of Photonics 2011 din Germania. Sistemul laser care va fi expus, generează până la 64 fascicule de raze dintr-un modul compact, modulele fiind conectate la fluxul de date prin intermediul unei interfețe seriale și având încorporate stabilizatoare de voltaj. În același timp, Heidelberg declară că aceste dispozitive pot fi integrate cu uşurinţă într-o serie de aplicaţii, graţie interfeţei mecanice şi a sistemului de răcire simplu.

Modulele laser sunt ideale pentru toate aplicaţiile industriale care necesită un sistem variabil laser care poate fi controlat individual – ca de exemplu cele folosite pentru inscripţionarea unor litere pe diverse suprafeţe, ori stocarea de date în sistem multi-channel.

Heidelberg a folosit aceste module la nivel mondial în utililajele sale destinate expunerii plăcilor offset încă din anul 2004, producătorul german instalând până în prezent peste 8.000 de platesetter-e în tipografii din întreaga lume.

„Heidelberg oferă un know-how extensiv în domeniul automatizării şi tehnologiei laser. Clienţii noştrii apreciează fiabilitatea şi productivitatea acestor unităţi laser, tehnologie dezvoltată intern de către noi. Deoarece această tehnologie poate fi utilizată pentru o gamă variată de aplicaţii industriale, Heidelberg doreşte să o pună la dispoziţia unui cerc mai larg de potenţiali clienţi la târgul LASER de la Munchen,” declara Dr. Bernard Beier, şeful departamentului pre-dezvoltare al Heidelberger.

Expoziţia LASER World of Photonics va avea loc în Munchen, Germania, între 23 şi 26 mai 2011.

(Sursă știre și foto: Heidelberg)

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
473 views
bookmark icon

Write a comment...