Stiri

Heinzel cumpără de la UPM fabrica din Austria.

• Bookmarks: 321036


 

UPM a semnat un acord de vânzare a 100% din acțiunile filialei sale austriece UPM Kymmene-Austria către producătorul și comerciantul de celuloză, ambalaje și hârtie al Grupului Heinzel. Tranzacția cuprinde fabrica UPM Steyrermühl, care are aproximativ 400 de angajați, cu o capacitate anuală de 320.000 de tone și operațiunile fabricii de cherestea având o capacitate anuală  de 370.000 m3.

Finalizarea  tranzacției și încheierea producției de hartie pt ziar a UPM Steyrermühl sunt planificate pentru sfârșitul anului viitor . Heinzel intenționează să preia responsabilitatea  după închidere, toate operațiunile continuând ca de obicei până atunci.
Valoarea tranzacției, care este condiționată de aprobarea autorităților de concurență relevante, nu a fost dezvăluită.
“Acordul aduce beneficii atât UPM, cât și Heinzel și sprijină dezvoltarea afacerilor lor în conformitate cu nevoile pieței. Acest acord permite UPM să își adapteze producția de hârtie de ziar la dezvoltarea pe termen lung a pieței, valorificând în același timp valoarea ridicată a fabricii  Steyrermühl”, a declarat Massimo Reynaudo, vicepreședinte executiv al UPM Communication Papers.
“Acest lucru ne va consolida poziția pe piață, îmbunătățindu-ne în același timp performanța financiară.”

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1036 views
bookmark icon

Write a comment...