Default

Hepack pune în funcţiune al patrulea Dymatrix

• Bookmarks: 19443


Cvartetul este complet acum. Cu sediul în Neuenstein, în regiunea şvabă a Germaniei, Hepack Druck und Verpackung GmbH a pus în funcţiune recent cea de a doua maşină de ştanţare din familia Dymatrix produsă de Heidelberger Druckmaschinen AG.

Dymatrix 106 CS dă tuşele finale operaţiunilor postpress în companiile de tipărire a ambalajelor şi se alătură celor trei alte ştanţe Heidelberg aflate la faţa locului. Cele două Dymatrix 106 CSB şi o Dymatrix 142 CSB fuseseră deja instalate între 2004 şi 2009. Hepack este specializată în producţia masivă de ambalaje, în principal pentru industria alimentară. Dymatrix 106 CS reprezintă o investiţie suplimentară care a devenit necesară datorită creşterii continue a Hepack. Hepack consumă aproximativ 20.000 de tone de hârtie în fiecare an. Compania procesează în general doar până la 600 g/m2, iar tirajele ei se situează de obicei între 100.000 şi 300.000 de cartoane pliate pentru fiecare sarcină. „Oricum, este un trend clar către tiraje mai mici, chiar în cazul tipăririi de ambalaje pentru clienţii din industria alimentară. Am comandat noua Dymatrix fără debavurare deoarece separarea manuală este mai economică atunci când se ajunge la abordarea unui număr foarte mare de tiraje mici. Principalul motiv din spatele deciziei noastre de a opta pentru o a patra maşină din aceeaşi serie a fost faptul că ne-am bucurat de mulţi ani de succes utilizând conceptul Heidelberg cu marcaje de operare silenţioasă şi calitate mare a ştanţării”, explică directorul Peter Heim.

Lucrând în trei schimburi timp de 5,5 zile, Hepack produce lucrări cum ar fi cartoane pliate, mape şi prezentări. În vreme ce clienţii săi principali sunt producători de alimente şi confecţii, compania furnizează produse şi producătorilor de articole de igienă şi pentru fabricanţii de aparate electrocasnice.

Compania are 80 de angajaţi şi s-a bucurat de o creştere cu două cifre în comparaţie cu anul anterior. Echipamentul a fost instalat în sala utilajelor alături de un Speedmaster XL 105-6 cu grup de lăcuire inline şi două maşini Speedmaster CD 102 cu şase culori cu modul de dublă lăcuire. Utilajele tipografi ce Heidelberg au fost furnizate împreună cu pachetul de service Systemservice 36plus. Heidelberg a fost activă în domeniul producţiei de ambalaje timp de mulţi ani până în momentul de faţă şi a prezentat soluţii de producţie completă şi software dintr-o singură sursă pentru prima dată la Drupa 2008. Portofoliul său include soluţii pentru prepress, tipărire, postpress şi integrare bazate pe Prinect Workflow.

Noua serie Speedmaster XL 145 şi Speedmaster XL 162 cu format mare rotunjeşte capătul de sus al portofoliului de offset cu alimentare în coli. Utilajele tipografice au fost proiectate în principal pentru sectorul tipăririi de ambalaje. Serviciile, instruirea şi consumabilele testate puse în vânzare sub numele Saphira completează acest portofoliu. Pe termen mediu, Heidelberger Druck ţinteşte să genereze 25% din vânzări în domeniul producţiei de ambalaje.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
443 views
bookmark icon

Write a comment...