Stiri

Heidelberg investește 100 de milioane de euro în tehnologii digitale

• Bookmarks: 27760


Banca Europeană de Investiții (BEI) a acordat producătorului german de mașini de tipărit un împrumut de 100 de milioane de euro. Heidelberg va utiliza această finanțare pentru dezvoltarea de soluții în domeniul tiparului digital. Creditul acordat de BEI va susține activitățile de cercetare-dezvoltare ale Heidelberg. Viitoarele inovații ale grupului vor fi axate pe tehnologii în domeniul digitalizării, introducerii de noi softuri și creșterea portofoliului de produse din domeniul tipăririi digitale.
Programul de cercetare-dezvoltare se va derula pe durata mai multor ani, iar banii se vor acorda în tranșe. Sprijinul financiar este derulat prin intermediul Fondului European de Investiții Strategice (FEIS), în cadrul planului de investiții europene lansat în septembrie 2015. Iar Heidelberg este prima mare companie germană beneficiară. Finanțarea va fi utilizată pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale în industrie și pentru consolidarea activităților din segmentul ambalajelor, al tipăririi digitale și pentru servicii.
„Heidelberg a dovedit că este benefic să investești în domeniul cercetării-dezvoltării și Fondul European de Investiții Strategice a contribuit la susținerea spiritului inovator european”, a declarat vicepreședintele departamentului din cadrul BEI pentru acordarea tranșelor de împrumut pentru Germania, Ambroise Fayolle. De asemenea, președintele director general al grupului Heidelberg, Gerold Linzbach a adăugat că „tehnologia imprimării digitale trebuie privită ca fiind esențială pentru viitorul întreprinderilor din domeniu”. „În colaborare cu partenerii noștri, dorim să dezvoltăm produse și servicii durabile pentru ca clienții noștri să fie mulțumiți”, a mai adăugat Gerold Linzbach.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
760 views
bookmark icon

Write a comment...