Default

„Investițiile în producția de ambalaje nu se fac cu jumătăți de măsură”.

• Bookmarks: 2108


Cum a reușit o companie cu capital 100% românesc să ajungă în topul producătorilor de ambalaje offset 

     Nicu Negre, director general al companiei EuroBusiness: „Investițiile în producția de  ambalaje nu se fac cu jumătăți de măsură”.

         Tehnologiile de ultimă generație ale liniilor de producție de ambalaje achiziționate, certificările europene și, nu în ultimul rând, calitatea serviciilor și produselor oferite au asigurat companiei EuroBusiness un portofoliu impresionant de clienți și o creștere anuală a volumului afacerilor cu două cifre procentuale.

            Afacerea a fost demarată în urmă cu 15 ani de Nicu și Adriana Negre, într-o mică hală, cu o mașină de tipar plan și câteva utilaje de finisare, ajungând în momentul de față la două hale de producție cu șapte mașini de tipar, ștanțe precise, mașini de cașerat automate, linii de îndoit și lipit, peste 160 de angajați, dar și cea mai mare și mai rapidă linie completă de producție de ambalaje din Sud-Estul Europei.

  Utilajul vedetă al companiei este noua mașină de tipar KBA Rapida 164, motivul achiziționării acestui utilaj fiind dorința celor doi parteneri de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Toate acestea, plasează compania familiei Negre în topul producătorilor de ambalaje din România.Despre cum a ajuns EuroBusiness să își dezvolte constant afacerea pe un segment de piață dominat de multinaționale, într-o perioadă în care incertitudinea caracteriza mediul economic global, ne-au relatat cei doi asociați, Nicu și Adriana Negre. (foto)  …puteti citi tot materialul in  editia 73. 

 

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
108 views
bookmark icon

Write a comment...