Eveniment

Seminarii şi workshop-uri despre producţia publicitară la Sign&Digital UK

• Bookmarks: 22488


Seminariile şi workshop-urile ce vor avea loc în cadrul târgului Sign&Digital UK vor oferi producătorilor din industria signalistică şi celor din industria imprimării digitale oportunitatea de a învăţa tehnici noi şi metode pentru dezvoltarea afacerii.

Popular în rândul furnizorilor de servicii şi echipamente de imprimare, dar şi al producătorilor de signalistică, Adobe revine pentru al nouălea an succesiv în cadrul evenimentului. În această ediție, workshop-ul Adobe va prezenta cel mai recent software al companiei, Adobe Creative Suite CS5. De asemenea, va fi susținut seminarul dedicat producătorilor din segmentul signalisticii.

Seminarul pentru cei din industria signalistică s-a desfășurat pentru prima dată în 2010, iar succesul înregistrat i-a determinat pe organizatori să îl introducă în program şi anul acesta.

De asemenea, Paul Hughes, reprezentantul companiei Western Signs&Printing, va fi gazda unui seminar. În cadrul acestuia, el va împărtăşi din experienţele şi sfaturile adunate în 13 ani de conducere a unei afaceri de succes în domeniul signalisticii publicitare.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul http://www.signuk.com.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
488 views
bookmark icon

Write a comment...