Analiza

Premii pentru industria de imprimare la Sign&Digital UK 2011

• Bookmarks: 22 • Comments: 1527


Organizatorii expoziţiei Sign&Digital din Marea Britanie anunţă că, la ediţia din acest an a celui mai important eveniment dedicat comunicaţiilor vizuale, va fi inaugurat “Sign&Digital UK Awards&Networking Event 2011”. În cadrul acestei gale se vor acorda premii companiilor care activează pe piaţa de profil, iar vizitatorii şi expozanţii vor avea ocazia să socializeze, să facă schimb de informaţii şi de date de contact.

Potrivit organizatorilor, decernarea premiilor va avea loc în seara de 13 aprilie, la Muzeul Naţional al Motocicletelor, din Birmingham, şi va include cocteiluri ca aperitive pentru cină, care va consta în trei feluri de mâncare. Mai multe detalii despre eveniment, dar şi despre procedura de înscriere pentru acordarea premiilor vor fi făcute publice în curând.

Rudi Blackett, directorul de evenimente al expoziţiei, a afirmat că era necesar ca show-ul Sign&Digital să fie completat cu o seară dedicată decernării premiilor şi socializării. “Această serată le va oferi expozanţilor şi vizitatorilor ocazia să comunice cu persoanele cunoscute din mediul de afaceri, cu colegii din domeniu, dar şi prilejul de a-i celebra pe cei care au atins un nivel înalt al priceperii şi inovaţiei în cadrul acestei pieţe vibrante”, a precizat Blackett.

Organizatorii au anunţat că există 10 categorii de premii și că vor lua în considerare atât aspectele creative, cât şi cele comerciale pentru decernarea acestora. Ele includ: Cel mai bun proiect individual de signalistică, Cele mai bune proiecte colective de signalistică, Cel mai bun proiect de decorare a unei maşini, Cel mai bun print în format larg şi Cel mai bun proiect de print textil.

Alte categorii sunt Cea mai bună întrebuinţare a printului în format larg, Cea mai bună companie de imprimare în format larg şi Cea mai bună companie de signalistică. Ultimele două distincţii acordate vor fi Premiul Verde – pentru activităţi ecologice – şi pentru Cea mai bună evoluţie a unei companii.

Sign&Digital UK este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei digitale de imprimare şi producţiei de semne publicitare. Ediţia din acest an va avea loc la centrul NEC din Birmingham, în perioada 12-14 aprilie 2011, şi va reuni expozanţi de top ai industriei.

Printre cei care şi-au expus produsele la ediţia din 2010 se numără Fujifilm, Hexis, Roland DG (UK), GPT, Hybrid Services/Mimaki, Screen UK, Hewlett-Packard, William Smith, EskoArtwork, Drytac, 3A Composites, Graphtec, Printmax, Atech, QPS, Elements, Signwaves şi Fairfield Displays.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul official al expoziţiei : www.signanddigitaluk.com.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon1 comment
1 notes
527 views
bookmark icon

0 thoughts on “Premii pentru industria de imprimare la Sign&Digital UK 2011

    Write a comment...