Stiri

Primul utilaj KBA Rapida 164 a ajuns în România

• Bookmarks: 251350


 

Update

 

Din luna august, în ţara noastră va intra în funcţiune cea mai mare și rapidă linie completă de producție de ambalaje din Sud – Estul Europei, linie care are ca și vedetă noua mașină de tipar lansată de către unul din cei mai buni producători de astfel de utilaje: KBA 164-Linie completă certficată cu sistemul de calitate pentru productia de ambalaje folosite în industria alimentară. Linia se continuă cu o mașină de cașerat Lamina de dimensiuni 1600/2000 precum și o ștanță, o mașină de îndoit și lipit care asigură o capacitate enormă, un control al calității perfomant precum și o flexibilitate a producției prin timpii scurți de pregătire- utilaje noi achizitionate  cu  capital 100%  românesc. O astfel de investiție reprezinta o situație unică în România dar nu numai, fiind vorba de peste 6,5 milioane de euro dedicaţi unei singure linii de producție de ambalaje.

 

“EuroBusiness Group intră astfel într – o nouă etapă din punct de vedere tehnologic, moment care ne oferă posibilitatea să îmbunătățim aspecte importante pentru clienții noștri. Flexibilitate în servicii și producție, rapiditate în răspunsuri și propuneri, termene mai scurte de livrare, soluții inovatoare, capacitate de producție mărită, calitate crescută, trasabilitate electronică, disponibilitate de dezvoltare de proiecte inovatoare; toate acestea sunt atuurile noastre in fața clienților pe care îi considerăm partenerii noștri”, declară reprezentanţii companiei.

 

Cu un portofoliu impresionant de clienți, EuroBusiness Group a avut o creștere organică de câte 2 cifre procentuale în fiecare an. „Avem siguranţa că investițiile în tehnologiile de top de ultimă generație vor reuși să îmbunătățească parteneriatele existente, dar și să dezvolte noi relații comerciale bazându – ne pe oportunitățile pe care liniile noastre de producție ni le oferă”, ne-au transmis cei de la EuroBusiness Group.

 

Vom dedica un material mai amplu acestei investiţii, dar şi antreprenorilor care au avut curajul să o facă în ediţia din luna septembrie a revistei Print Magazin.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1350 views
bookmark icon

Write a comment...