Default

KBA acuză Heidelberg că vinde cu discount uriaş

• Bookmarks: 15395


Cu ocazia publicării rezultatelor preliminare pentru 2009, KBA a declarat că managementul său „a fost deosebit de îngrijorat de faptul că alte companii apar că au folosit ajutoarele primite de la stat pentru aşi conserva capacităţile de producţie producând pe stoc şi vânzând produsele de stoc la dicounturi foarte joase.

Deşi numele lui Heidelberg nu apare oficial în vreun document emis de KBA, Klaus Schmidt, senior-vicepreşedinte pentru marketing şi comunicare, a declarat pentru publicaţia PrintWeek că el crede că Heidelberg a folosit fondurile pentru a vinde produse de pe stoc la discount-uri mari. Acesta a mai spus că „atunci când poţi cumpăra un echipament de tipar cu 30 – 40% decât acum un an, atunci ai un avantaj”.

În acelaşi timp, responsabilul KBA a punctat esenţa îngrijorării majore a companiei pentru reducerile de personal pe care este nevoită să le facă, spunând că „luptăm pentru oamenii noştrii. Pentru toţi acei oameni tineri şi foarte bine pregătiţi… De ce să acceptăm că suntem ucişi de plătitorii de taxe, iar competitorului nostru îi va pasă?… ”

Responsabilii Heidelberg au refuzat să comenteze pe baza insinuărilor venite din partea KBA.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
395 views
bookmark icon

Write a comment...