Stiri

Heidelberg reduce costurile pe fondul climatului economic slab.

• Bookmarks: 63473


Heidelberg și-a menținut previziunile pentru întregul an, în ciuda unui Q3 “semnificativ mai slab”, producătorul fiind nevoit sa reducă perioada de lucru , impunând șomajul tehnic la mai multe unități de producție.
,, Comenzile au fost afectate de mediul economic slab, în special în EMEA și America de Nord, de ratele ridicate ale dobânzilor și de asemenea, de clienții care au amânat comandarea unui nou kit, așteaptând  să vadă ce va aduce viitoarea expoziție Drupa.”- oficialii grupului.
Printre alte inovații, Heidelberg va prezenta anul acesta la drupa ,ce va începe la sfârșitul lunii mai, noul   21.000sph Speedmaster XL 106 Highspeed .
Vânzările pentru perioada de nouă luni care s-a încheiat la 31 decembrie 2023 au fost de 1,686 mld. euro , stimulate de vânzările de echipamente pentru piața ambalajelor, făcând ca profitul să crească de la 125 mil. euro la 135 mil.euro.
Cu toate acestea, CEO-ul Dr. Ludwin Monz a declarat că Heidelberg “a rezistat”, în ciuda climatului macroeconomic slab.
 “Heidelberg se confruntă cu condițiile de bază modificate, și acționăm rapid pentru a contracara creșterea costurilor și situația  slabă a comenzilor.” – Tania von der Goltz ,dir. financiar al grupului.
“Mai mult, programul de creare a valorii va aduce deja o contribuție pozitivă la fluxul de numerar , în valoare de aproximativ 60 de mil.euro în acest an financiar”, a adăugat ea.
In perioada 28 Mai-7 Iunie ,Heidelberg va  prezenta la drupa din acest an mai multe noutăți.

Similar Posts:

63 recommended
comments icon0 comments
0 notes
473 views
bookmark icon

Write a comment...