Stiri

Koenig & Bauer se face independent față de conducta de gaz .

• Bookmarks: 27655


Având în vedere o penurie iminentă de gaze, Koenig & Bauer a lucrat intens în ultimele luni pentru a deveni independent de gazul din conducte. Ca urmare a acestor eforturi, gazul de proces necesar anterior pentru producție va fi înlocuit integral până la sfârșitul acestei luni ,Iulie- 2022. În plus, alimentarea cu combustibil pentru energia de încălzire va fi modificată în principalele unități de producție până la 1 septembrie 2022.
Prin adaptarea infrastructurii, gazul din conducte va fi astfel înlocuit cu un mix energetic format din GPL, ulei de încălzire și încălzire centralizată, printre altele, înainte de începerea sezonului rece. Ca urmare a unei limitări a alimentării cu gaze, fluctuațiile neprevăzute ale rețelei electrice nu pot fi, de asemenea, excluse. Prin urmare, Koenig & Bauer a achiziționat unități electrice mobile de urgență de mare capacitate (NEA), care pot fi implementate după cum este necesar. Aceasta înseamnă că producția proprie a Koenig și Bauer este în mare parte asigurată la toate uzinele europene, chiar și în cazul unei opriri a aprovizionării cu gaze rusești.
Koenig & Bauer continuă, de asemenea, să lucreze la concepte de energie durabilă, un efort care a fost început înainte de situația tensionată a aprovizionării. Obiectivul principal este independența pe termen lung față de combustibilii fosili și autosuficiența maximă, în special în ceea ce privește atingerea obiectivelor de durabilitate stabilite de Koenig & Bauer în sine și pentru reziliența maximă la fluctuațiile viitoare de pe piețele energiei.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
655 views
bookmark icon

Write a comment...