Stiri

Koenig&Bauer au fost mulțumiți de drupa 2024

• Bookmarks: 47185


În perioada 28 mai – 7 iunie, Koenig & Bauer și-a prezentat portofoliul larg de produse și numeroase inovații digitale la drupa 2024, cel mai mare și mai important târg comercial din lume pentru tehnologia de imprimare din Düsseldorf.
“După opt ani, atât companiile expozante, cât și vizitatorii au venit la Düsseldorf cu mult angajament și entuziasm”, a declarat CEO-ul Dr. Andreas Pleßke, care este și președintele Comitetului Drupa. “Puteți vedea cât de profund s-a schimbat întreaga industrie în ultimii ani. Subiecte precum sustenabilitatea și digitalizarea sunt probleme cheie pe care vizitatorii cer din ce în ce mai mult să le abordeze și să se găsească soluții”, a mai declarat oficialul.
Inteligența digitală Kyana a prins viață în fața ochilor vizitatorilor și s-a prezentat personal publicului interesat ca o co-gazdă virtuală. Portalul myKyana s-a prezentat ca fiind elementul central al lumii produselor digitale și a subliniat în mod impresionant modul în care digitalizarea poate crește eficiența, productivitatea și sustenabilitatea companiilor.
În cadrul demonstrațiilor live individuale, vizitatorii au obținut o perspectivă detaliată asupra avantajelor ecosistemului cuprinzător myKyana direct la stand.
“La drupa, am arătat modul în care combinația dintre imprimarea tradițională și tehnologiile AI de ultimă generație și bazate pe date modelează viitorul industriei tipografice. Nenumăratele discuții cu clienții au confirmat faptul că instrumentele digitale de productivitate devin factorul decisiv pentru investițiile în tehnologiile noastre de imprimare și finisare”, a remarcat Sandra Wagner, VP Digitalizare la Koenig & Bauer.
Cu un aport puternic de comenzi, Koenig & Bauer și-a depășit propriile obiective, în special în divizia de masini offset . Majoritatea comenzilor au venit din China, Spania și Brazilia. Cu toate acestea, au fost primite comenzi și din regiunea DACH, multe alte țări din Europa Centrală, Asia și America de Nord și de Sud.
Rapida 106 X în șapte culori, care a fost prezentată la stand, cu viteze de imprimare de până la 22.000 de coli pe oră, a fost declarată cea mai rapidă masina  offset de format mediu din lume. A fost vândută tipografiei I.G.B. – Innovative Graphic Boxes din nordul Italiei în timpul drupa. Odată instalată, presa va produce în primul rând ambalaje farmaceutice.
“Numeroasele discuții tehnice interesante cu clienții și experții din industrie au creat atmosfera foarte specială de la acest târg”, – Ralf Sammeck, membru al consiliului de administrație al Koenig & Bauer.

Similar Posts:

47 recommended
comments icon0 comments
0 notes
185 views
bookmark icon

Write a comment...