Stiri

Vânzări record pentru Koenig &bauer la China Print din Beijing

• Bookmarks: 54641


Peste 150 de profesioniști din domeniul imprimării au fost prezenți la standul expoziției pentru a asista la dezvelirea oficială a noii serii Rapida 105. Alți 2.000 au urmărit evenimentul printr-un stream live online.Premieră mondială de succes a noii generații Rapida 105 a dus la  numeroase comenzi.
În perioada 23-27 iunie, Koenig &Bauer și-a prezentat portofoliul cuprinzător de produse și servicii pe un stand care măsoară peste 1.000 m2 la expoziția China Print din Beijing. Lumina reflectoarelor a fost îndreptată spre premiera mondială a noii generații Rapida 105, care a ocupat centrul atentiei. Dezvelirea sa a fost unul dintre punctele culminante absolute ale expoziției tehnologice și a provocat, de asemenea, agitație în rândul publicului larg. Majoritatea profesioniștilor din industria tipografică care au vizitat standul Koenig &Bauer au fost vizibil impresionați de demonstrațiile de imprimare efectuate pe noua masina de format mediu (format max. 720/740 × 1.050 mm), cu producția ridicată și schimbările rapide de joburi.
Datorită opțiunilor extinse de configurare și flexibilității sale excepționale, noua Rapida 105 este o alegere ideală pentru ambalare, imprimare comercială și chiar piata etichetelor. Astfel, permite utilizatorilor să își extindă gama de produse și să ajute la exploatarea unui nou potențial de succes comercial. În primele două zile ale expoziției au fost deja văzute mai multe companii semnând contracte de cumpărare pentru noul Rapida 105.
 Dietmar Heyduck, senior vice-president pentru vânzări la Koenig &Bauer Sheetfed, este  încântat: “Mulțumirile mele sincere merg la clienții noștri pentru a continua să-și plaseze încrederea în produsele noastre și la echipele Koenig & Bauer atât în China, cât și în Germania pentru un spectacol comercial fantastic.”

Similar Posts:

54 recommended
comments icon0 comments
0 notes
641 views
bookmark icon

Write a comment...