Eveniment

Koenig & Bauer Live

• Bookmarks: 752225


Dragi clienți și prieteni ai industriei tipografice, aici la Koenig & Bauer cu toții așteptăm cu nerăbdare Drupa.

Planificarea a fost în plină desfășurare când a venit vestea că târgul va fi amânat. O decizie pe deplin de înțeles. Cu toate acestea, pana in aprilie 2021 este un drum lung, iar roțile progresului tehnologic nu se opresc, așa că pentru a reduce un pic intervalul de timp, vă invităm la Koenig & Bauer LIVE.

Nu va putem întâlni în persoană – dar vom fi acolo pentru dumneavoastra. În fiecare zi, între 16 și 25 iunie, vă vom oferi informații interesante despre lumea tiparului. Experimentează întreaga diversitate a companiei Koenig & Bauer. Portofoliul nostru variază de la bancnote, ambalaje din carton, film, metal și sticlă, până la codare, reviste și ziare. Avem câteva lansări în exclusivitate mondială care urmează să fie dezvăluite și puteți vedea chiar și un flux de lucru complet pentru productia de ambalaje sau o aplicație de tipar comercial transmisă în direct pe noile masini Rapida!

Pentru a avea acces și pentru a vizualiza întreg programul de transmisii LIVE vă rugăm click aici

Și, desigur, vă vom ține la curent cu toate noutatile atat pe canalele noastre de comunicare cat și prin intermediul tuturor partenerilor locali care ne reprezinta. La urma urmei, Koenig & Bauer are întotdeauna ceva de spus, pentru că „We are on it”.

Similar Posts:

75 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2225 views
bookmark icon

Write a comment...