Stiri

Komori are o nouă navă amiral

• Bookmarks: 21471


Compania japoneză a anunțat că a lansat Lithrone GX40, cea mai nouă și mai modernă mașină offset din portofoliu. Lansarea a avut loc în prezența a 100 de invitați la Tsukuba, în țara soarelui-răsare, unde Komori are un showroom.  Producătorul spune despre acest model că este cu mult deasupra celor de la concurență, grație tehnologiilor folosite și calității produselor finale. Utilajul color lucrează cu coli de grosime între 0,2 și 1 mm și laturi de 750 x 1050 mm, cu o viteză de până la 18000 pagini pe oră.

Comunicatul de presă din partea companiei menționează că modelul este recomandat pentru lucrări de packaging și tipar comercial de înaltă calitate, mulțumită performanțelor sale înalte și a flexibilității.  Sistemul poate fi configurat pentru un număr însemnat de tipuri de lucrări și poate oferi opțiuni de încărcare sau livrare (dar și curățare) automată, ca și posibilități de execuție de lucrări complexe, cu valoare adăugată mare. Mașina poate folosi și un sistem de comparație PDF, cerut de standardele de packaging ale companiilor farmaceutice. Acesta permite identificarea individuală a oricăror erori de pe fiecare coală, astfel încât operatorul o poate elimina imediat.  

Kosh Miyao, șeful Komori America, a declarat: „Lithrone GX40 este mult deasupra celorlalte mașini prezente pe piață astăzi. Capacitățile sale avansate sunt rezultatul faptului că noi, Komori, ne-am ascultat clienții și am adăugat opțiunile necesare atât pentru operațiunile de packaging, cât și pentru lucrări de tipar comercial de înaltă calitate.”

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
471 views
bookmark icon

Write a comment...