Stiri

Konica Minolta lansează noua gamă de echipamente office – bizhub i-Series [video]

• Bookmarks: 36 • Comments: 1882


Comunicat de presă

Konica Minolta, lider mondial pe piața producției de echipamente de printare, lansează noua gamă office, bizhub i-Series. Noua generație de sisteme multifuncționale, compatibilă cu tehnologia IoT (Internet of Things), face parte din portofoliul consacrat bizhub. Gama bizhub i-Series aduce plus valoare clienților și răspunde cerințelor de productivitate și fiabilitate impuse de mediile de afaceri.

Echipamentele de birou bizhub i-Series vor fi disponibile atât în format A3 color, prin modelele C250i, C300i, C360i, cât și în format A4 color, prin modelele C3300i, C3320i, C3350i, C4000i și C4050i.

Un avantaj imediat pentru clienți constă în simplificarea proceselor de lucru complexe. Noile modele bizhub i-Series dispun de instrumentele necesare unei rețele eficiente de comunicații ce crește productivitatea, îmbunătățește procesele de lucru și asigură suportul necesar dezvoltării afacerii.

„Konica Minolta, lider de piață pe segmentul echipamentelor multifuncționale A3, își dezvoltă constant portofoliul de produse, în concordanță cu cele mai recente tendințe în domeniu, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. Lansarea noii game de echipamente reprezintă o direcție importantă în strategia noastră de business, pe termen lung. Gama bizhub i-Series reprezintă alegerea perfectă pentru mediile de lucru care impun eficiență, fiabilitate și calitate la standarde înalte.” a declarat Helmut Ignat, Director General al Konica Minolta Business Solutions România.

Design minimalist și interfață intuitivă

Noua serie de echipamente multifuncționale se remarcă printr-un design modern și atractiv, cu un ecran tactil de până la 10 inch și o interfață intuitivă, de tip smartphone, ușor de personalizat. Modelele A3 și cele A4 funcționează în același mod și dispun de operabilitate intuitivă, astfel încât utilizatorii pot beneficia de productivitate maximă, indiferent de echipamentul folosit.

Performanță și eficiență, conectivitate mobilă

Noile MFP-uri bizhub i-Series, prevăzute cu engine performant și procesor central quad-core cu memorie standard de 8 GB și SSD de 256 GB, asigură operațiuni de printare rapidă și de  calitate superioară. Viteza mare de printare pe medii variate, alimentarea de mare viteză cu detectare, alimentarea cu coli multiple, corecția digitală la deplasarea hârtiei și tăvile de capacitate mare sunt noi particularități ce îmbină fiabilitatea și versatilitatea în utilizare.

Suita Dispatcher include managementul de printare și asigură un flux de lucru optimizat. Soluția este ideală pentru clienții care își doresc gestionarea și reducerea costurilor de printare, precum și îmbunătățirea securității documentelor, prin implementarea fluxurilor de lucru digitale.

Noile modele bizhub i-Series se pot personaliza și pot extinde noi capabilități prin acces la aplicații suplimentare din magazinul online Konica Minolta MarketPlace.

Servicii administrate și securitate de nivel înalt

Gama bizhub i-Series este prevăzută cu un sistem de stocare a datelor pentru diagnosticarea eventualelor probleme și înlocuirea la timp a pieselor și consumabilelor. Astfel, timpii de nefuncționare sunt reduși la minimum. În plus, Konica Minolta dispune de o platformă dedicată prin care utilizatorii beneficiază de suport la distanță, posibilități de backup și servicii de monitorizare și mentenanță. Gestionarea actualizărilor de firmware se poate face în timp real sau programat. Noile modele din portofoliul bizhub beneficiază un nivel înalt de securitate prin soluțiile bizhub SECURE, care protejează și oferă acces permanent la date. Mai mult, soluțiile BitDefender antivirus opționale scanează automat toate datele transmise și primite – în timp real – astfel încât acestea rămân protejate în cazul unor amenințări externe. Toate modelele bizhub i-Series răspund cerințelor privind protecția datelor, în conformitate cu normele GDPR și ISO 15408 certificat HCD-PP.

Sustenabilitate

Angajamentul Konica Minolta de a se implica atât în programe de inovație, cât și în proiecte de sustenabilitate se reflectă în tehnologia folosită în fabricarea noii game de imprimante multifuncționale bizhub i-Series. Incluse în categoria produselor cu un consum redus de energie, noile modele bizhub i-Series sunt certificate EPEAT Gold și îndeplinesc standardele Blue Angel. Unitatea de fixare ajută la reducerea consumului de energie pe durata funcționării și în modul sleep. Impactul asupra mediului este redus prin noul design al ambalajelor, deoarece materialul de amortizare tradițional este înlocuit cu perne de aer mai ușoare, ce oferă siguranță în timpul transportului. În plus, nivelul de zgomot produs de noua serie de imprimante office este redus semnificativ datorită îmbunătățirilor aduse ventilatorului de răcire și mecanismului ADF.

Foto: Konica Minolta bizhub c250i, sursa Konica Minolta

Similar Posts:

36 recommended
comments icon1 comment
1 notes
882 views
bookmark icon

One thought on “Konica Minolta lansează noua gamă de echipamente office – bizhub i-Series [video]

    Write a comment...