Stiri

Kornit Digital lansează seria Avalanche R cu sistem de recirculare a cernelii

• Bookmarks: 16455


Platforma tehnologică de top destinată printului direct pe textile primeşte un upgrade pentru stabilitate mai mare şi costuri de tipar reduse

Kornit Digital tocmai a făcut anunţul. Platforma Avalanche este nava amiral între sistemele de print pe material textil pe care le are compania. Cele mai noi configuraţii erau Avalanche Hexa cu suport pentru print în şase culori plus alb şi Avalanche 1000, creat special pentru viteză foarte mare.

Ambele maşini sunt disponibile pe piaţă de la 31 ianuarie în noua versiune R, ce beneficiază de sistemul de recirculare a cernelii ca inovaţie principală. Această tehnologie, folosită deja de Kornit în seria Storm, respectiv, modelele Allegro şi Vulcan, optimizează calitatea tiparului, stabilitatea şi eficienţa în privinţa utilizării cernelii la noile modele Avalanche. Drept urmare, utilizatorii sistemelor Avalanche R beneficiază de economii de cerneală de până la 20 procente şi disponibilitate mai rapidă a maşinii.

Versiunile R vor înlocui actualele sisteme. Capacităţile seriei R vor fi disponibile şi pentru operatorii modelelor Avalanche Hexa şi Avalanche 1000, dacă doresc să facă upgrade. Kornit Avalanche Hexa R are, printre altele, şase culori plus alb, un gamut mai larg şi un management al culorii îmbunătăţit. Operatorii pot reproduce cu uşurinţă culorile echipamentelor cluburilor sportive sau logourile companiilor cu roşu aprins, galben cald, albastru şi verde adânc, purpuriu vivace şi multe altele, spune producătorul într-un comunicat de presă.

Destinat producţiei în volume foarte mari, modelul Kornit Avalanche 1000 R are capacităţi de producţie industrială, mai spun cei de la Kornit şi reprezintă o o platformă foarte solidă, pentru comenzi foarte solicitante. Datorită arhitecturii echipamentului, albul şi celelalte culori se tipăresc simultan, pentru mai multă eficienţă. Sistemul este capabil de viteze foarte mari la calitate excelentă, mai menţionează comunicatul de presă. Poate tipări până la 220 de ţesături pe oră. Este un echipament ce poate fi folosit la orice oră, oricât, pentru volume foarte mari. Suprafaţa pe care pot tipări maşinile este de până la 90 x 60 cm. Un mecanism automatizat de ajustare a înălţimii permite trecerea peste nasturi, fermoare şi alte obiecte în relief.

„Kornit continuă inovaţia pe toate fronturile. Noua serie Avalanche R este un exemplu extraordinar pentru modul în care o navă amiral care şi-a dovedit calităţile poate fi optimizat pentru calitate, stabilitate şi eficienţă chiar mai mare, dar şi pentru o eficienţă a costurilor la rândul ei mai mare. Am primit un feedback foarte entuziast pentru aceste noi concepte în perioada testelor beta”, a declarat Guy Zimmerman, Vice President of Marketing and Business development.

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
455 views
bookmark icon

Write a comment...