Stiri

Prezenţa Kornit Digital la FESPA KOLN se va baza pe inovaţii în domeniul tiparului pe textile

• Bookmarks: 19464


Kornit Digital, sponsor tradiţional al FESPA Fabric, va scoate în lumina reflectoarelor personalizarea în masă la această ediţie a târgului ţinut la Koln, folosind soluţii simple şi prietenoase cu mediul. Compania  va prezenta soluţiile sale, care pot fi folosite pe multiple substraturi la tiparul digital, cu demonstraţii de la maşina Allegro (1,8 m, roll-to-roll), de la Avalanche Hexa (în şase culori plus alb) şi de la alte produse importante din portofoliul de sisteme de tipar direct pe textil. Pe lângă acestea, la această ediţie a târgului, firma va prezenta şi soluţia digitală add-on pentru serigrafie.

În plus, Kornit Digital îşi va demonstra şi interesul pentru inovaţii în cadrul mai multor aplicaţii la standul de la FESPA. Este vorba despre aplicaţii industriale bazate pe soluţiile NeoPigment pentru tipar pe blugi și poliester, dar şi despre progresele managementului culorii şi controlului calităţii. Noi niveluri ale tiparului cu calitate îmbunătăţită vor fi demonstrate, într-o organizare tip magazin, cu mostre de calitate superioară.

„Fiind cele mai importante exemple din portofoliul nostru de produse de clasă mondială, Kornit Allegro, Avalanche Hexa şi Paradigm II demonstrează grăitor cum tiparul digital ajută companiile producătoare de textile să profite la maximum de cererile din piaţa de astăzi şi să obţină beneficiile personalizării în masă cu rezultate de cea mai înaltă calitate”, a declarat Guy Zimmerman, Vice President of Marketing and Business Development la Kornit. „În plus, noua noastră cerneală NeoPigment stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte senzaţiile şi acurateţea culorii, este complet sustenabilă şi nu necesită procesare externă. Pe scurt, nimeni în ziua de azi nu-şi permite să nu cumpere un Kornit.“

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
464 views
bookmark icon

Write a comment...