Default

La mulţi ani, Poligrafie!

• Bookmarks: 32629


De la „industria noastră creşte” am ajuns, în luna decembrie, să  auzim „2014 a fost un an foarte bun”. Aşa să fie! Şi vă dorim ca la sfârşitul anului care vine să ne spuneţi toţi la fel. Că 2015 a fost un an foarte bun. Până atunci, vă  mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi. Le mulţumim tuturor celor care au făcut direct sau indirect ceva pentru industria noastră. Fără voi, nu ar fi existat un noi.

Am auzit o vorbă mare cândva. Cu speranţa că nu o repetăm, v-o redăm în continuare: când te duci la o masă cu o idee, pleci acasă cu o idee. Când te duci la o masă cu nouă oameni şi o idee, pleci acasă cu zece idei. Poate îţi vei însuşi câteva, poate cu unele nu vei fi de acord, poate pe altele le vei pune în aplicare. Dar cu siguranţă vei pleca de la acea masă cu mai multe idei. Ne-ar plăcea ca în 2015 Print Magazin să fie în continuare gazdă la acea masă cum a fost şi până acum.

Dar, revenind la anii buni, veţi putea afla în debutul anului viitor în paginile revistei noastre cum a fost 2014 şi ce aşteptări sunt de la piaţă în 2015 chiar de la vocile industriei. În luna ianuarie vom publica rezultatele unei mini-cercetări de piaţă făcută printre unele dintre cele mai importante nume din poligrafia românească.

Rezultatele preliminare arată bine şi denotă optimism, lucru care nu poate decât să ne bucure. Aşa cum spuneam şi cu altă ocazie, suntem convinşi că odată cu creşterea industriei creştem şi noi. Dar dacă ar fi să tragem linie şi să mergem dincolo de bani, cel puţin pentru noi, în 2014 s-au întâmplat foarte multe lucruri interesante, unele dintre ele chiar foarte bune pentru industrie. Primele care ne vin în minte sunt ediţia de anul acesta a Print & Sign şi iniţiativele educaţionale, private sau de stat din domeniu, pe care ne dorim să le vedem continuate şi anii viitori. O altă veste bună este că taxe sau impozite noi la data închiderii ediţiei nu erau prevăzute în bugetul de stat pe anul viitor, ceea ce vă dorim şi dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, noi nu vă mai plictisim, vă lăsăm să vă deconectaţi şi să vă pregătiţi de sărbători, pe care vă urăm să le petreceţi împreună cu cei dragi şi vă aşteptăm înapoi la muncă reîncărcaţi pentru 2015. 

La mulţi ani, Poligrafie!

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
629 views
bookmark icon

Write a comment...