Stiri

Labelexpo Europe 2023 anunță forumul Dieline

• Bookmarks: 9354


Organizatorii Labelexpo Global Series au anunțat un nou forum exclusiv, “The Dieline  Forum”, care va avea loc în perioada 11-12 septembrie, ca parte a Labelexpo Europe 2023 la Brussels Expo. Organizată de Dieline, o comunitate globală de design de ambalaje, conferința de două zile va reuni experți la nivel înalt din industrie, lideri de opinie și vizionari pentru a explora cele mai recente tendințe, inovații și progrese durabile care modelează viitorul designului ambalajelor.
Forumul va oferi o oportunitate participanților de a lua parte la discuții live si de a dobândi cunoștințe noi de la  profesioniști de de vârf din lumea design-lui.
Andrew Gibbs, fondatorul Dieline, a comentat: “Suntem atât de încântați să ne întoarcem în Europa și nu ne putem gândi la un partener mai bun decât Labelexpo Europe. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem prietenii europeni la Bruxelles pentru un eveniment incredibil, cu o listă de vorbitori care ating inovația durabilă și unele dintre cele mai bune lucrări de studio și agenții de top. Nu-ți poți permite să-l ratezi pe acesta.”
Biletele de intrare  au tarife de la 200 EUR pana la 900 EUR. Pentru a vă înregistra la Dieline Forum, vizitați ;  
https://www.labelexpo-europe.com/prices-and-deadlines

Similar Posts:

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
354 views
bookmark icon

Write a comment...