Default

Laboratorul de acasă

• Bookmarks: 1519


Vacanţa este în toi. Perioada iulie-august reprezintă pentru cei mai mulţi dintre noi concediul în care ne reîncărcăm bateriile, în care ne relaxăm alături de cei dragi. Şi cum în toate aceste clipe se întâmplă momente inedite este şi păcat să nu ai la îndemână o cameră foto. Stocate pe cardul de memorie, pozele urmează a fi descărcate pe hard disk-ul calculatorului sau opţional pe un CD/DVD. Acest scenariu se aplică cu regularitate la fi ecare concediu, weekend liber sau momente unice, nu-i aşa? Am început să trăim într-o lume digitală şi asta ne place. Însă, cred că încă avem nevoie de tipărirea fotografiilor. Personal prefer să retrăiesc momentele unice petrecute cu prietenii, familia sau amicii uitându-mă pe o fotografi e tipărită şi nu pe una redată de pixeli.

După succesul avut în trecut cu seria de imprimante foto compacte, Canon a lansat o nouă imprimantă foto, modelul CP790. Noul model face parte din seria Selphy, diferenţiindu-se prin performanţe ridicate, uşurinţă în utilizare şi portabilitate. Dimensiunile fi zice sunt ceva mai mari faţă de alte produse de gen, însă Canon compensează acest lucru prin introducerea unui sistem interesant de transport sub forma unei găletuşe, care oferă, pe lângă facilitate în transport, un anumit grad de protecţie. Mai mult, în mod opţional, imprimanta poate fi alimentată de o baterie.

Primul lucru interesant pe care l-am observat încă de la scoaterea echipamentului din cutie a fost prezenţa unui ecran LCD mare, de 3 inci. Acesta te va ajuta să setezi caracteristicile de printare foarte rapid şi uşor. Driverul îţi oferă posibilităţi de editare interesante, cum ar fi Automatic Image Correction, funcţie care asigură obţinerea fără efort a fotografiilor la o calitate care poate rivaliza cu cea oferită de laboratoarele foto, sau Red-Eye Correction, Skin Tone optimisation şi Noise Reduction. Una dintre opţiuni, denumită My Colors, permite utilizatorilor să adauge rapid printurilor efecte speciale precum Sepia, Vivid, Positive Film şi Black & White. Este prezentă şi o serie de formate şi şabloane distractive, astfel încât utilizatorii de toate vârstele, de la copii până la bunici, îşi pot personaliza imaginile în mod creativ.

Imprimanta vine dotată cu toate opţiunile necesare pentru a produce rapid şi simplu printuri la calitate foto-lab. Venind vorba despre simplitate şi rapiditate, un port Pict-Bridge integrat şi un slot pentru cardurile de memorie facilitează printarea directă de pe o gamă largă de camere foto digitale şi carduri de memorie, eliminând astfel nevoia de conectare a imprimantei la un computer. Pentru utilizatorii mobile realizarea printurilor se poate face direct de pe telefoanele mobile prin intermediul unui port infraroşu sau a unui adaptor Bluetooth. Selphy CP790 este rapidă şi fl exibilă, oferind printuri de calitate foto-lab la dimensiuni de carte poştală în mai puţin de 47 de secunde.

Setul opţional de casete pentru hârtie permite utilizatorilor realizarea de printuri la formate L, Wide, Credit Card şi autocolante Mini Size. Produsul foloseşte ca tehnologie de printare transferul de cerneală pentru a produce printuri omogene, la calitate deosebită, în timp ce un strat special înveleşte printurile pentru a le proteja de eventualele accidente care implică stropiri cu lichide.

Specificaţii

Medii de printare
• Postcard (100 x 148 mm) – (KP-36IP, KP-72IP/IN, KP108IP/IN)
• Wide (100 x 200 mm) – (KW-24IP)
• Credit Card (54 x 86 mm) – (KC-36IP)
• Credit Card Stickers – (KC-18IF)
• Credit Card Stickers dimensiuni mici – (KC18IL)

Software
Canon Solutions include o varietate de softuri de editare, stocare şi printare a imaginilor prin intermediul PC-ului.

Accesorii
• unitate Bluetooth BU-30
• adaptor de curent CA-CP200
• baterie NB-CP2L
• PCC-CP300 Card Size Paper Cassette
• PCL-CP300 L Size Paper Cassette
• PCW-CP100 Wide Size Paper Cassette

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
519 views
bookmark icon

Write a comment...