Stiri

Langley Holdings estimează venituri de peste 1,3 mld euro anul acesta.

• Bookmarks: 37805


Langley Holdings plc, grupul divers de inginerie și industrie, a publicat raportul anual IFRS și conturile pentru 2021. Până la 31 decembrie, grupul a raportat un profit înainte de impozitare (PBT) de 128,2 milioane EUR. Veniturile pentru această perioadă au fost de 814,6 milioane de euro. Numerarul consolidat la sfârșitul exercițiului a fost de 291,0 milioane EUR, iar activele nete de 835,7 milioane EUR. Grupul a raportat că, la 31 decembrie, a achiziționat constructorul norvegian de motoare, Bergen Engines AS, împreună cu filialele din străinătate, de la Rolls-Royce plc pentru 91 de milioane de euro în numerar.  Tony Langley a spus că aportul de ordine a ajuns la “niveluri record în cadrul grupului” și că [achiziționarea] “de motoare Bergen de la Rolls-Royce reprezintă un moment seminal …”Bergen Engines, care construiește motoare mari alimentate cu gaz și lichid pentru aplicații marine și terestre de generare a energiei electrice, urmează să devină “… un pilon central al strategiei grupului net zero”.
Comenzile la îndemână au crescut semnificativ în cursul anului 2021, culminând cu un stoc de aproape 800 de milioane EUR la sfârșitul anului.
Langley se așteaptă la o “schimbare radicală” în 2022, veniturile ajungând la 1,3 miliarde de euro, din care 600 de milioane de euro de la Power Solutions, 400 de milioane de euro de la Print Technologies și 300 de milioane de euro de la diviziile Other Industrials.
Langley Holdings plc este un grup privat de inginerie și producție industrială din Marea Britanie, care produce în principal echipamente de capital pe diverse piețe din întreaga lume.
Companiile Langley sunt fie lideri de piață categorici, fie ocupă poziții puternice de nișă în domeniile lor respective, oferind tehnologii avansate într-o abordare bazată pe soluții. Grupul operează în trei domenii principale:
– Soluții de alimentare
– Tehnologii de imprimare
– Alte industriale
Operațiunile grupului au sediul în Germania, Italia, Franța, Marea Britanie și Norvegia, cu 18 unități de producție în Europa, Marea Britanie și SUA și o amprentă globală de producție de peste 1.000.000 mp.m. (11.000.000 mp și are peste 90 de filiale de vânzări și servicii în întreaga lume cu aproximativ 5.400 de angajați.Grupul a fost înființat în 1975 de actualul președinte și CEO, dl Anthony Langley și rămâne în întregime în proprietatea familiei.

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
805 views
bookmark icon

Write a comment...