Stiri

Mark Andy integrează modulul Domino în seria Evolution.

• Bookmarks: 9198


Mark Andy a încheiat un parteneriat cu Domino pentru a-și extinde în continuare linia de produse din seria digitală iQ.
DSiQ-R este un modul digital conceput pentru a se integra perfect cu echipamentele din seriile Mark Andy Evolution și Performance, pentru a crea o soluție de producție complet hibridă, cu o singură trecere. Motorul de 600 DPI, alimentat de tehnologia Domino, poate tipări pe lățimiea de până la 340 mm (13,4 inch), iar în viteza de producție poate rula până la 230 fpm (70 m / min), aducând o productivitate mai mare versiunilor și lucrărilor multi-SKU.
Modulul este disponibil cu patru culori (CMYK) sau cinci (WW + CMYK) și se montează direct pe mașină, făcând îmbunătățiri ale etichetelor high-end, inclusiv folie rece, laminare sau tăiere sub presiune, o realitate în producția cu o singură trecere.
DSiQ-R este echipat cu caracteristici iTech, inclusiv ActiFlow2, CleanCap2 și SetAlign, rezultând o densitate și o calitate constantă pe web-ul tipărit. Integrarea software-ului este perfectă, cu Digital Front End (DFE) inclus, iar o singură interfață cu utilizatorul face configurarea și gestionarea lucrărilor intuitive. Și toate echipamentele sunt compatibile cu tehnologia sMArt link a lui Mark Andy, un sistem de gestionare a lucrărilor bazat pe cloud care monitorizează datele mașini în timp real pentru a optimiza fluxurile de lucru  de la o lucrare la alta și de la un job  la altul, asigurând cea mai eficientă și eficace producție de imprimare.

Similar Posts:

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
198 views
bookmark icon

Write a comment...