Repere

Mark Andy lansează modulul pentru integrarea VDP

• Bookmarks: 852356


Mark Andy a lansat Digital Plus Variable (DPV), un modul cu jet de cerneală eficient și simplu, care adaugă capacitatea de date variabile monocolore la orice mașină digitală, flexo sau de finisare , fără a compromite viteza.
Cu tehnologie avansată de imprimare, DPV este potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale, cum ar fi; etichete, formulare, corespondență directă, bilete, jocuri, promoții, etichete și ambalaje farmaceutice.
“Digital Plus Variable este flexibil, durabil și ușor de utilizat. Sistemul utilizează cel mai recent modul de imprimare de 30 și 40 kHz pentru transferul de date de mare viteză și capetele de imprimare cu jet de cerneală de înaltă calitate, care oferă o rezoluție de imprimare cross-web  până la 600 DPI în direcția procesului, cu viteze de până la 500 ft/min”, a declarat Scott Warhover. vicepreședinte de inginerie la Mark Andy.
Bara de imprimare digitală monocromă oferă dimensiuni reglabile de cădere și atingere pentru a asigura lizibilitatea codurilor de bare, în timp ce încălzitoarele interne minimizează impactul schimbărilor de temperatură externe. Un capac integrat al capului și un mod de service automat reduc întreținerea capului de imprimare, sporind eficiența.
“DPV este un upgrade simplu, care este un beneficiu pentru orice client, deoarece este o soluție ieftină, cu risc scăzut, cu randament ridicat. Costul total de producție este cu aproape 90% mai mic decât ofertele standard pe bază de cartușe de pe piață, iar sistemul este, de asemenea, extrem de fiabil, permițând convertoarelor să integreze date variabile rapide în producția lor pentru o fracțiune din cost”, a concluzionat Warhover.

Similar Posts:

85 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2356 views
bookmark icon

Write a comment...