Default

MO-Line FUSION de la Nilpeter.

• Bookmarks: 1091064


Nilpeter duce imprimarea offset high-end la noi niveluri cu MO-Line FUSION,  atât pentru producția pe termen scurt, mediu, cât și pentru cea pe termen lung.
Căutarea perfecțiunii în fiecare detaliu este o obsesie – și asta trebuie să se reflecte și în producția etichetei. Cu peste 200 de instalații la nivel mondial în ultimii 25 de ani, MO-Line a stabilit standardul pentru excelență în calitate și productivitate.
O presă combinată personalizată, cu o serie de tehnologii de înfrumusețare analogică și digitală în linie, aceasta este platforma pentru o calitate de neegalat a etichetelor – indiferent dacă concurează pe piețe de volum mare sau pe termen scurt.
“Construit cu un nivel ridicat de automatizare, MO-Line FUSION minimizează ajustările manuale și asigură timpi de configurare mai rapizi și reducerea deșeurilor de pornire. Pe scurt, MO-Line FUSION este soluția completă cu tehnologie eficientă si  productivă”, spune Jakob Landberg, Director vânzări și marketing, Nilpeter A/S.
“MO-Line FUSION nu are limitări legate de materiale în comparație cu tehnologiile digitale de pe piață. Puține imprimante din lume au această libertate de a imprima etichete unice, de mare valoare – ceea ce adaugă o dimensiune competitivă imprimantei”, continuă Landberg. Pe scurt, MO-Line FUSION este alegerea clară atât pentru producția pe termen scurt, mediu, cât și pentru cea pe termen lung.
“Actualii operatori de flexo FA-Line se vor simți deja acasă cu noua platformă FUSION și vor putea cu ușurință să adauge imprimare offset la setul lor de abilități – și invers”, conchide Landberg.

Similar Posts:

109 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1064 views
bookmark icon

Write a comment...