Default

Müller Martini România şi-a adaugat în portofoliu noi producători internaţionali

• Bookmarks: 21428


Începând din ianuarie, biroul Müller Martini România a anunţat că va asigura reprezentarea pe plan local a producătorilor de echipamente de finisare tipografică: Watkiss şi Shoei.

Watkiss, firma de origine britanică, comercializează maşini de adunat (colatoare) pentru tipografii cu tiraje medii şi mici, fiind recunoscută la nivel mondial pentru sistemul patentat, Powersquare – colator cu posibitatea de a produce reviste şi broşuri cu cotor drept. Mai multe informaţii pot fi găsite accesând linkul http://www.watkiss.com/products/powersquare.htm

Shoei, firma japoneză producătoare de maşini de falţuit, echipamente de perforare, sisteme de tip mailer şi multe altele, a vândut în ultimii doi ani peste 1.000 de maşini în întreaga Europă. Pentru mai multe informaţii despre produsele Shoei, accesaţi linkul http://www.shoei-folder.co.jp/e_shoei/about.htm.

Conform declaraţiilor responsabilior Müller Martini România, “acest pas este o completare firească a portofoliului de produse Müller Martini pe care-l oferim pe piaţa locală pentru tipografiile mici şi mijlocii.”

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
428 views
bookmark icon

Write a comment...