Trend

Nemtii de la  Kurz, au deschis un eveniment intern pana-n octombrie a.c.

• Bookmarks: 589


Nemtii de la  Kurz, au început o serie de Săptămâni ale etichetelor Kurz, un eveniment intern care prezintă cele mai recente inovații la sediul grupului din Fürth, care se va desfășura până la sfârșitul lunii octombrie 2022.
Compania prezintă cele mai noi utilaje  de înnobilare: DM-Uniliner 2D dezvoltat cu MPrint și DM-Uniliner 3D fabricate cu Steinemann DPE. Ambele mașini oferă tehnologii de decorare eficiente din punct de vedere al costurilor cât și  resurselor. Ele  pot fi utilizate independent și permit finisarea în pre-imprimare și procesare post-imprimare.
Un alt punct culminant din sectorul imprimării digitale este prezentarea monojetului 324, un sistem ușor de integrat pentru imprimarea cu jet de cerneală UV pentru imprimarea etichetelor cu coduri QR, coduri de bare sau numere de lot. O demonstrație la fața locului va arăta modul în care etichetele pot fi îmbunătățite folosind monojet 324 și unitatea de transfer la rece Distrorun cu coduri de bare 2D, pașaportul digital al produsului de la Kurz Digital sau efectele 3D lucioase și metalizate ale tehnologiei Trustseal SFX.
Alte tehnologii prezentate includ noul sistem compact de imprimare standalone MPrint MPrint cu imprimarea cu jet de cerneală UV a unui cod QR Digital ValiGate dovada autenticității pe etichetele de securitate, modulul Distrorun, care contribuie la o producție sustenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor, și Gietz FSA 1060 Foil Commander, care va fi evidențiat în mai multe demonstrații live.
Kurz a redus recent grosimea  în mai multe produse de transfer, realizând astfel economii semnificative de materiale. Vizitatorii pot afla, de asemenea, mai multe despre finisajele de transfer durabile, care nu necesită niciun transfer PET către produs.
“Pe de o parte, motivația noastră a fost să aducem industria împreună și să răspundem nevoii de schimb personal, direct, nu prin cameră și microfon, ci față în față”, a declarat Stéphane Royère, șeful departamentului de ambalare și imprimare din zona de afaceri de la Kurz. “Pe de altă parte, în industria etichetelor și a ambalajelor, de multe ori contează enorm dacă auziți și citiți despre ceva sau îl experimentați la prima mână. Aici, aș putea menționa demonstrația live a unei mașini noi ca exemplu.”

Similar Posts:

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
89 views
bookmark icon

Write a comment...