Default

Nevoia de a te face cunoscut

• Bookmarks: 27546


La prima vedere, titlul nu pare să fie decât o evidenţiere de atribut al mass-media. Însă, conţinutul este altul. Tot despre un canal media, bloc de această dată. Media Bloc. Haideţi să ne gândim, pentru câteva clipe… Dumneavoastră cum aţi defini conceptul?

Fie că eşti abia la începutul unei afaceri, fie că faci deja istorie pe piaţa de profil în care îţi desfăşori activitatea, publicitatea îţi este la fel de necesară ca aerul pe care-l respiri azi, pentru a vedea zorii zilei de mâine. Vă mai propun un mic exerciţiu de gândire: credeţi că celebrul brand Coca-Cola, existent pe piaţa băuturilor răcoritoare încă din 1807, mai are nevoie de publicitate sau de a se face cunoscut? Sunt sigură că răspunsul dumneavoastră vine prompt şi sigur: nu! Bun, şi totuşi, site-ul brandului se înnoieşte periodic, prezenţa în ziare, radio şi televiziune este nelipsită, la fel ca şi mesh-urile şi banner-ele care, purtând sigla specifică, împânzesc oraşele.

Compania, cunoscută la nivel mondial, a ajuns în stadiul de publicitate de întreţinere a unui permanent contact cu consumatorul de băuturi răcoritoare. Care este însă succesul din spatele unei afaceri de succes, în care cifrele au foarte multe zerouri? Contactul neîntrerupt cu publicul ţintă prin intermediul publicităţii, prin intermediul canalelor media de comunicare. Este simplu. Şi mai simplu este să găseşti o singură companie care să integreze toate serviciile publicitare. Integrator de publicitate, Media Bloc, s-a lansat pe piaţa din România din dorinţa de a-ţi maximiza
profitul şi a-ţi aduce succesul mult dorit.

 

Cum? Când? Cât? De ce?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că mai mult de 90% dintre români au ca sursă de informare permanentă internetul. Cum te poţi face cunoscut, dacă nu prin intermediul unui site, cu un design personalizat care să te reprezinte, cu o siglă care să devină brand, cu o ofertă pe care nu o poţi refuza? Media Bloc Siter are deja în “custodia” sa un număr de 30 de siteuri, pe care le-a creat şi cărora le asigură actualizarea permanentă a informaţiei. Succesul este garantat! Odată integrat în reţeaua Media Bloc Siter, site-ul tău va beneficia de promovarea dorită prin prezenţa lui pe fiecare site din reţeaua proprie de administrare. Clienţii noştri, care ne-au accesat competenţele, aparţin unor domenii dintre cele mai diverse: sănătate, imobiliare, IT, produse de panificaţie, consultanţă în afaceri, consultanţă financiar-bancară, psihologie. Şi lista nu se opreşte aici.

Media Bloc Press este editorul revistelor Business Adviser şi Business Point, auditate B.R.A.T. şi destinate exclusiv oamenilor de afaceri. Acestea se distribuie lunar, gratuit, în cele mai importante centre de afaceri, centre hoteliere şi comerciale din Bucureşti şi din ţară, fiind într-o continuă extindere. Lunar, 40.000 de exemplare ajung să fie citite gratuit, de cei mai importanţi oameni de afaceri. Pe tine, cine vrei să te citească? Media Bloc Outdoor este omniprezent în cele mai mari intersecţii din Bucureşti şi din ţară, în locaţii de mare vizibilitate, prin bannere şi meshuri pe blocuri, cuburi şi panouri publicitare amplasate în locuri strategice, astfel încât lumea să ştie de tine, şi mai apoi să întrebe de tine. Succesul alături de Media Bloc Outdoor este incontestabil, iar mărturie stau toţi partenerii care ni s-au alăturat de-a lungul timpului.

În încheierea scurtei mele prezentări, este important să vă prezint şi unul dintre cele mai spectaculoase şi de impact produse din portofoliu: tricourile comprimate în diverse forme şi inscripţionate cu brandul care te reprezintă. Toate acestea pentru succesul tău, al companiei tale şi al partenerilor tăi, care vor fi cunoscuţi prin tine! Şi pentru că am început materialul de faţă cu un mic exerciţiu de gândire, am ales să închei cu un alt exerciţiu: gândiţi-vă la definiţia pe care vă provocam la început să o formulaţi în ceea ce priveşte conceptul Media Bloc. Acum este cu mult mai uşor să vedeţi toate beneficiile pe care vi le poate aduce, nu-i aşa?

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
546 views
bookmark icon

Write a comment...