Default

Noua colecţie VAIO de la SONY vine cu opţiuni şi aplicaţii noi

• Bookmarks: 15619


Sony a lansat în România colecţia de notebook-uri VAIO cu o variaţie de cinci modele diferite VAIO F, Z, Y, EB, W, dedicate atât prefesioniştilor, cât celor care au nevoie în primul rând de mobilitate.

VAIO m-a impresionat mai ales cu suplimentarea de butoane şi aplicaţiile asociate. Am testat butonul de web: după închiderea calculatorul, mă întorc şi vreau să obţin rapid o informaţie de pe net. Se deschide în câteva secunde. Doar browserul de web. Dacă cumva descopăr o informaţie interesantă şi vreau să o salvez, sau să o trimit către un prieten a cărui adresă o am în Outlook, atunci am o problemă. Sistemul de operare nu se deschide menţinând browserul deschis, ci trebuie închis şi redeschis standard întreg sistemul de operare. Singura variantă pe care o am este să folosesc o adresă publică de email din browser şi să-mi salvez informaţia, ceea ce practic nu mă ajută prea mult.

Un alt buton care mi-a reţinut atenţia este butonul “ASSIST” care ajută utilizatorii de rând să rezolve probleme minore cu care se confruntă. Preţurile variază de la 3000 de lei la peste 7000 de lei în funcţie de model. Deşi nu mi-a fost uşor, am încercat să aleg dintre noile modele, nu unul, ci două, prezentate mai jos.  

VAIO EB – cu funcţii multimedia şi utilizare intuitivă

Notebook VAIO seria EB de la Sony combină este atât elegant şi puternic, ca şi capacităţi de procesare, dar are şi performanţele unui dispozitiv multimedia.

VAIO EB are o serie de caracteristici specifice laptopurilor mai voluminoase, dar cu o structură compactă şi destul de uşor. Acest notebook se potriveşte atât utilizatorilor business, cât şi celor casnici, oferind opţiuni de calcul avansate la un consum redus de resurse. Noul mod rapid de accesare a paginii web este optimizat de navigarea în taburi multiple şi de o nouă funcţie de afişare a ferestrei ‘split’: doar prin apăsarea unui buton pentru a deschide două pagini alăturare, pe ecranul 16:9. 

VAIO W – pentru conectivitate

Modelul VAIO W este gândit pentru conectivitate, pentru a fi conectat în reţelele de socializare, pentru a naviga pe Internet etc. Notebookul se bazează pe procesorul eficient energetic de la Intel Atom, având deja preinstalat sistemul de operare Windows 7 Starter Edition. Memoria RAM de 1GB şi spaţiul de stocare de 250GB ajută la gestionarea colecţiei multimedia. Modelul oferă o autonomie de până la 7,5 ore, iar ceea ce oferă Sony în premieră este geanta de voiaj ecologică maro care este inclusă la achiziţionare.

Geanta înlocuieşte cutia tradiţională de carton, reducându-se cantitatea ambalajelor folosite.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
619 views
bookmark icon

Write a comment...