Stiri

Noutăți marca Sappi la interpack

• Bookmarks: 27599


În cadrul târgului interpack 2014, Sappi Fine Papers Europe va prezenta noi variante de hârtii speciale care vor permite clienților să se diferențieze și mai mult de concurență. Compania va ocupa standul D19 în hala 9 în perioada în care are loc expoziția, respectiv, 8 – 14 mai, la Dusseldorf, în Germania. Algro Vitess, Algro Sol and MOB Barrier sunt printre cei mai tineri membri ai familiei de produse Sappi. Noile tipuri de hârtie au apărut după ce Sappi a făcut un upgrade în valoare de peste 60 milioane euro la unitatea Paper Machine 2 (PM2) de la fabrica din Alfeld. “Capacitățile pe care le avem la PM2 ne permit să evaluăm, să extindem și să îmbunătățim portofoliul într-o manieră foarte rapidă. Suntem bucuroși să putem arăta producătorilor de ambalaje, posesorilor de branduri, designerilor și celor care se ocupă cu finisajele cum hârtiile speciale de la Sappi s-au îmbunătățit și mai mult pentru a satisface nevoile lanțului de aprovizionare din packaging astăzi”, a declarat Kerstin Dietze, Marketing Manager for Speciality Papers la Sappi Fine Paper Europe.

Algro Vitess este proiectată pentru flexografie și gravură și este cretată pe o parte. Acest sortiment oferă un nivel înalt de alb, strălucire și stabilitate și este disponibil în variante de greutate de la 50 g/m² la 120 g/m². Cu portofoliul Algro Sol, Sappi țintește piețe noi. Pe lângă gramajele deja cunoscute de la această gamă, de of 120 g/m² și 135 g/m², acum sunt disponibile și unele mai ușoare, de 70 , 80 , 85 , 90 și 98 g/m². Aceste noi greutăți deschid o gamă largă de noi aplicații pentru aceste hârtii, precum în birotică sau în mediul industrial. Hârtiile bază pentru autocolant Algro Sol CN sunt și ele acum disponibile în variante de 50 g/m² to 60 g/m², potrivite pentru uzul în birouri. De asemenea, Sappi va prezenta la stand și o serie de de hârtii pentru ambalaje alimentare care sunt cretate cu soluții care funcționează ca bariere împotriva uleiurilor minerale care pot contamina conținutul. Pe lângă cele menționate mai devreme, standul Sappi de la interpack va mai găzdui și alte nume cunoscute din portofoliul companiei, precum Fusion, Algro Design sau Algro Nature. Nu în ultimul rând, Sappi va prezenta la Dusseldorf și o rochie de hârtie. Aceasta este creația agenției belgiene Equation și a artistei Isabelle de Borchgrave, cântărește 15 kg și a fost făcută din 280 de cutii și 320 pliculețe de ceai.

“Suntem specialiști în rezolvarea problemelor serioase de packaging și conversie”, a mai declarat Kerstin Dietze, ”iar portofoliul nostru proaspăt extins reflectă tocmai acest lucru. Pe substraturile noastre se poate tipări foarte bine, ele suportă operațiuni complexe de finisare, asigură protecția produselor, respect toate standardele și arată foarte bine pe raft.”

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
599 views
bookmark icon

Write a comment...