Trend

Sappi extinde portofoliul de etichete

• Bookmarks: 381835


Sappi și-a extins portofoliul la fabrica din Gratkorn, Austria, pentru a satisface cerințele clienților pentru hârtii de bază pentru adeziv și etichete autoadezive .
În mod tradițional, ele sunt produse în Alfeld, Germania și Carmignano, Italia, precum și în SUA ,in  Somerset. Adăugarea Gratkorn cu facilitățile sale moderne de producție, de la mașini de hârtie la tehnologie de finisare, precum și expertiză extinsă în producția de hârtie cretată, reprezintă extinderea capacității Sappi în acest domeniu.
Capacitatea disponibilă este extinsă treptat pentru a include producția gamei Parade pentru adeziv umed și etichetare autoadezivă, alături de clasele grafice existente. Prin urmare, este disponibil un volum suficient pentru a garanta aprovizionarea clienților.
Capacitatea de producție mai mare va permite Sappi să își extindă portofoliul de hârtii de etichetă și să se deschidă pentru noi segmente. Acest lucru nu a fost posibil anterior din cauza capacității limitate în locațiile existente.
‘În luna iunie a acestui an, vom lansa Parade Label Pro , de 80 și 90 g/m² în urma unor procese de testare reușite efectuate pe plan intern și extern’, a declarat Michael Bethge, director de vânzări pentru lucrări de specialitate la Sappi. “Suntem încântați de feedback-ul extrem de pozitiv pe care l-am primit de la partenerii noștri de dezvoltare, care conduc reprezentantele  europene.
“Acesta este rezultatul unei colaborări foarte strânse în faza de dezvoltare. Lansarea pe piață a Parade Label SG pentru industria autoadezivă este programată pentru sfârșitul verii 2021. Împreună cu documentele  de la fabricile noastre din Carmignano, Alfeld și Somerset, ne vom consolida în mod semnificativ poziția pe piață. Alte adăugiri la portofoliul nostru sunt, de asemenea, în curs de desfășurare.”
Fabrica integrată din Gratkorn este una dintre cele mai mari și mai moderne fabrici de hârtie din Europa.

Similar Posts:

38 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1835 views
bookmark icon

Write a comment...