Stiri

Noua oferta Xerox pentru HP considerată subestimată

• Bookmarks: 26658


Reprezentanții companiei HP pun la îndoială capacitatea de investiții a grupului Xerox și consideră oferta de preluare ca fiind „subevaluată”.

Încă din 5 noiembrie 2019, Xerox a încercat să convingă HP Inc, pe toate căile, să treacă sub oblăduirea sa. Însă, grupul californian specializat în producerea calculatoarelor personale, a laptopurilor, serverelor, imprimantelor și produselor software nu a putut fi încă convins, se menționează într-un articol publicat de revista specializată Graphiline.
Xerox a mai înaintat o nouă ofertă pentru preluare, reușind să obțină 21,6 miliarde de euro (24 de miliarde de dolari) constând din angajamente financiare girate de finanțatori importanți precum Citi, Mizuho și Bank of America. Oferta de preluare a HP se ridică, în acest moment, la 30,2 miliarde de euro (adică 33,5 miliarde de dolari SUA).
Săptămâna trecută, a venit și răspunsul celor de la HP la oferta Xerox. Concluziile au fost consemnate doar într-o frază expeditivă: HP consideră că oferta Xerox nu rezolvă problema-cheie, iar „propunerea de finanțare subestimează în mod semnificativ HP și deci, nu poate fi o bază pentru discuții.” (Romulus Cristea)

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
658 views
bookmark icon

Write a comment...