Default

Paperworld Frankfurt – sursă de inspirație și potențiali noi parteneri

• Bookmarks: 25463


Cu ce fel de noutăți îmi pot impresiona clienții? Răspunsul îl găsiți la Paperworld Frankfurt, între 30 ianuarie și 2 februarie 2016. Aici, peste 1.500 de expozanți își prezintă anual cele mai importante produse, servicii și idei pentru sortimentele comercianților de papetărie, instrumente de scris și birotică. În acest cadru unic, spectacolul tendințelor se constituie într-un ghid pentru orientarea rapidă în noianul de teme, stiluri, forme și culori ale noului sezonpentru a le alege pe cele care vor da cu adevărat tonul în anul care începe. Paperworld 2016 va găzdui următoarele secțiuni:

– office supplies – în Hala 3.0
– REMANEXPO (consumabile și accesorii pentru imprimante, reîncărcare, OEM) – în Hala 6.0
– instrumente de scris și pentru desen – în Hala 4.0
– rechizite – în Hala 4.2
– cadouri – în Hala 5.1
– ambalaje – în Hala 4.0
– papetărie de lux – în Hala 6.1
– Asian high quality selection – în Hala 10.0
– international sourcing – în Hala 10, nivelurile 10.1 și 10.2

În paralel cu Paperworld, va fi organizat Creativeworld, cu produse și consumabile pentru activități de tip hobby, do-it-yourself, artizanat – în Halele 4.1 și 4.2 ale centrului expozițional Messe Frankfurt. Prelegerile evenimentului Paperworld TRENDS (zilnic de la 11:00 și 15:00) vă facilitează pătrunderea în cele trei „lumi” ale stilului, așa cum au fost ele propuse de designeri pentru sezonul 2016/2017. Cele trei abordări condensează cele mai importante influențe din modă, arhitectură, design de produs și de mobilier în prognoze ale tendințelor branșei.

Graphic Vitality

61126_PW_Trendbuch_COLLAGEN.inddSoluții pentru viața modernă: acest stil tânăr și dinamic combină inovațiile tehnologice cu accentele sportive. Accentele amintesc de tricouri de sport și sneakers, de echipamentul de protecție. Emblematice sunt caracterele tipografice, logo-urile, structurile de tip grilă. Aspectul caracteristic este accentuat prin utilizarea culorilor puternice, aprinse, stridente uneori, de la aubergine și albastru până la mentă și roșu fosforescent.

Essential Serenity

61126_PW_Trendbuch_COLLAGEN.inddSobru și la obiect, calm, imperturbabil. În timp ce, afară, tumultul vieții continuă obositor, aici este loc să te oprești și să reflectezi. Voluntara simplificare până la esență conduce atenția la calitatea premium a designului, materialelor și finisajelor. Acest stil nepretențios, dar suveran permite beneficiarului o atitudine relaxată, dar și exigentă. Paleta sa rezervată se compune din tonuri neutre, alb ca laptele, granit, gri deschis alături de nuanțe de albastru, grafit, taupe întunecat. Din loc în loc, ies în evidență accente chihlimbarii, de nuanța caisei și cognacului.

Floral Liberty

61126_PW_Trendbuch_COLLAGEN.inddMelanjul de flower-power, retro folk și Bohemian festival transcende limitele între masculin și feminin. Oriunde întorci privirea vezi imprimeuri, modele, ornamente. Creatorii fac uz de elemente înalt decorative – de la petale, inflorescențe, vrejuri și frunze până la motive mitologice, clasice sau de inspirație istorică. Look-ul atât de romantic și nonșalant este totuși potrivit și pentru viața cotidiană prin paleta delicată de culori, de la lila, fuchsia și nuanțe pastelate de portocaliu, dar și fistic, ivoriu, terracota și culoarea alunei.

Alăturați-vă comunității Paperworld! Pe Twitter și canalul Youtube Messe Frankfurt găsiți informații, linkuri către articole, filme, iar pe Facebook și LinkedIn o multitudine de persoane ce activează în industriile reprezentate, în companii din întreaga lume.

Informații suplimentare și sprijin pentru pregătirea participării oferă: reprezentanța Messe Frankfurt în România și Republica Moldova, Anca Murar, info@romania.messefrankfurt.com.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
463 views
bookmark icon

Write a comment...