Stiri

Parteneriat KBA-MetalPrint și Sun Chemical în domeniul cernelurilor UV

• Bookmarks: 183


Obiectivul recentului parteneriat este optimizarea instalațiilor oferite clienților, atât din punctul de vedere al tehnologiei, cât și al aplicațiilor.

KBA-MetalPrint și grupul Sun Chemical au încheiat un parteneriat, în scopul dezvoltării de noi cerneluri UV (Daicure 5LM și Diametal) adaptate imprimării pe metal. Noile cerneluri ar putea fi utilizate, de exemplu, pentru imprimarea cutiilor metalice destinate industriei alimentare.
Foile de metal utilizate la fabricarea conservelor vor fi imprimate prin intermediul mașinilor offset, în trei grupuri, de tipul Metal Star 3 și Mailander 280.
Cele două companii urmează să colaboreze îndeaproape în ceea ce privește aspectele legate de cernelurile utilizate la imprimarea foliilor de metal. Astfel, se are în vedere utilizarea cernelurilor provenite de la gigantul american Sun Chemical în toate kit-urile „de pornire” oferite clienților, împreună cu mașinile offset Metal Star 3 și Mailander 280. De asemenea, se va oferi și suport tehnic profesional în toate situațiile în care clienții reclamă o astfel de susținere, notează publicația specializată Graphiline.
Kit-urile inițiale pentru mașinile offset Metal Star 3 și Mailander vor include gama de cerneluri UV înalt performante Daicure 5LM, gama de cerneluri convenționale SunTrio Diametal sau seria de cerneluri SunTrio Toba, în funcție de necesități.
Lider mondial în echipamente pentru industria ambalajelor metalice, KBA-MetalPrint oferă soluții polivalente în domeniul imprimării cutiilor metalice, prin intermediul a două sau trei treceri de culoare. Portofoliul oferit pentru mașinile offset în trei grupuri include echipamente de imprimare și mașini de acoperire, dar și cuptoarele de uscare și sistemele de purificare a aerului de evacuare.

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
83 views
bookmark icon

Write a comment...