Default

PrintCity Alliance a semnat Comunicatul de la Copenhaga

• Bookmarks: 23469


Membrii Alianţei PrintCity au semnat Comunicatul de la Copenhaga cu ocazia celei de-a 15-a Conferinţe a Naţiunilor Unite legată de Schimbările Climatice. Aproximativ 825 de companii şi organizaţii din întreaga lume au semnat deja  Comunicatul, inclusiv producătorul de echipamente tipografice Heidelberger Druckmaschinen.

Un purtător de cuvânt al PrintCity – o alianţă strategică a mai multor producători de talie mondială care acoperă aria industriilor de tipar, ambalaje şi publishing – a declarat că vor încerca să-şi concentreze eforturile pentru promovarea valorii tiparului şi pentru atingerea unor niveluri înalte de eficienţă în dezvoltarea sustenabilă şi a surselor de energie. În acelaşi timp, oficialul PrintCity a mai adăugat că schimbările climatice au relevanţă directă cu activitatea Alianţei pentru îmbunătăţirea şi eficientizarea acţiunilor de mediu ale industriei tipografice. Membrii Alianţei PrintCity îi include pe producătorii Manroland, Océ, Eizo, UPM, Sun Chemical, Sappi, M-real şi Kodak, ca partener de proiect.

Summitul privind Schimbările climatice s-a desfăşurat la Copenhaga, Danemarca între 7 şi 8 decembrie 2009. Organizaţiile care doresc să semneze Comunicatul de la Copenhaga privind Shimbările Climatice o pot face accesând adresa web: https://cambridgeprogramme.wufoo.com/forms/the-copenhagen-communiqua-signupform/

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
469 views
bookmark icon

Write a comment...