Default

manroland poartă negocieri pentru achiziţionarea WIFAG

• Bookmarks: 25465


Scrisoarea de intenţie a fost semnată, tranzacţia urmând a fi încheiată în această primăvară.

manroland negociază achiziţionarea WIFAG AG, specialistul în soluţii de înaltă calitate pentru tipărirea ziarelor, companie cu sediul la Berna, Elveţia. Conform comunicatului de presă manroland, scrisoarea de intenţie a fost semnată, urmând ca tranzacţia să fie perfectată în această primăvară.

Producătorul german de echipamente de tipar cu sediul la Offenbach declară în comunicatul de presă că, “prin integrarea operaţiunilor de tipar şi a serviciilor aferente, manroland îşi completează portofoliul de produse şi servicii, întărindu-şi poziţia pe termen lung în sectorul imprimării ziarelor precum şi prezenţa regională.

În acelaşi sens, Gerd Finkbeiner, CEO manroland, consideră că “industria noastră este marcată de o consolidare necesară, aflată în plină desfăşurare. Situaţia actuală ne permite să percepem activ oportunităţile de pe piaţă pentru a ne întări afacerea.”

Pentru clienţii şi partenerii de afaceri, WIFAG AG reprezintă un simbol al calităţii, sustenabilităţii şi inovaţiei tehnologice – reputaţia remarcabilă de care se bucură producătorul elveţian jucând un rol determinant pentru dezvoltarea acestui parteneriat.

Totodată, manroland evidenţiază faptul că “brandul existent, continuitatea filozofiei companiei WIFAG şi relaţiile sale cu clienţii vor fi păstrate în cazul unei fuziuni”.

WIFAG AG anunţa toamna trecută o reducere a personalului cu 300 de oameni şi demararea procesului de căutare a unui partener strategic – vânzarea către manroland fiind o consecinţă a presiunii accentuate de consolidare care se manifestă în industria tipografică mondială.

(sursă: comunicatul de presă manroland)

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
465 views
bookmark icon

Write a comment...