Default

manroland instalează primul sistem autoprint în Austria

• Bookmarks: 21618


Prima maşină COLORMAN, XXL cu sistem autoprint, va fi instalată în Austria la Herold Druck din Viena. Tipografia austriacă demonstrează prin pasul făcut că se bazează pe progresul tehnologic precum şi pe asocierea cu Manroland.

Acum trei ani, Herold Druck und Verlag AG a generat o stare senzaţie pe piaţă ca utilizator pilot a tehnologiei UV pentru tipărirea ziarelor, în prezent compania vieneză demonstrând din nou că este dispusă să meargă pe mâna tehnologiilor revoluţionare. Prima rotativă de tipar COLORMAN, varianta XXL din seria autoprint şi prima presă de ziar cu lăţime de format pentru 6 pagini, din “Republica Alpină”, va începe să producă la Herold Druck la sfârşitul anului 2010.

Tipografia Herold druck este specializată în imprimarea ziarelor şi a suplimentelor, fiind renumită pentru entuziasmul dovedit pentru inovaţie, compania bazându-se pe tehnologiile de tipar şi pe managementul de proiect furnizat de manroland pe parcursul a mai bine de 17 ani. Motivul acestei opţiuni este dictat chiar de nivelul înalt de calitate pe care tipografia vieneză insistă.

“A fi primul, înseamnă să ai întotdeauna un avantaj competitiv major, care să te poziţioneze dincolor de ceilalţi, în măsura în care condiţiile legate de economie sunt imperative în industria ziarelor – şi în al doilea rând pentru că vorbim de valoare. Un lucru şi mai important este aliniera companiei noastre la condiţiile prefigurate de viitorul industriei, alegând acum cea mai bună tehnologiei care să fie aptă pentru ceea ce va urma. Iar asta este exact ceea ce am găsit la sistemul autoprint” – a explicat Leopold Kurz, membru în Consiliul Executiv al Herold Druck.

De cealaltă parte, Bernhard Bitzl, Regional Sales Manager pentru Sisteme de Imprimare Rotative de la manroland spune că “Herold Druck avea nevoie de soluţii care să le permită o producţie mult mai flexibilă a lucrărilor comerciale şi în special a tirajelor scurte” adăugând că “rotativa de tipar pentru ziare COLORMAN XXL şi tirajele scurte nu sunt o contradicţie. Susţin acest lucru pentru că sistemul de producţie complet automatizat de care beneficiază maşina asigură un cost per exemplar care este absolut economic.”

Herold Druck tipăreşte cotidienele Die Presse, Wiener Zeitung şi ziarul gratuit Heute.

Click pe imaginea alăturată pentru a mări.

(sursa: comunicatul de presa manroland)

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
618 views
bookmark icon

Write a comment...