Default

manroland şi Océ expun, pentru prima oară împreună, la digi:media

• Bookmarks: 23450


La prima ediţie a forumului digi:media, expoziţie organizată de Messe Düsseldorf în perioada 07-09 aprilie 2011, manroland va expune, în premieră, alături de partenerul său strategic Océ. Celor doi li se va alătura „ppi Media”, o companie deţinută de manroland care este specializată în dezvoltarea soluțiilor de workflow pentru producția ziarelor sau pentru activitățile editoriale de tip cross-media.

Întregul proces prin care se adăugă valoare produsului tipărit este într-o continuă schimbare. Gradul de dezvoltare pe care le-au înregistrat cross-media, apps-urile, content management-ul, fluxurile de lucru și sistemele software le îndreptățesc să fie, din ce în ce mai mult, parte din procesul de producție.

Produsele tipărite hibrid cu elemente de imprimare offset și digitale deschid noi canale de marketing. Și, pentru că acest proces are nevoie de soluții complete de imprimare digitală, manroland și Océ sunt primele companii din piață care le pot oferi, prin forța combinată a sistemelor de tipar offset și digital. Serviciile oferite de cei doi parteneri acoperă un spectru larg, de la consultanța pentru afaceri și implementarea soluțiilor, la suportul asigurat activităților curente din întregul ciclu de producție. Acest lucru acoperă tot procesul de producție – de la gestionarea datelor și lucrărilor de tipar, la fluxuri de lucru, imprimarea offset și digitală, plus finisare și logistică. Astfel, clienții pot beneficia de soluții individualizate pe întregul lanț de generare a valorii adăugate de care are nevoie imprimarea de nivel industrial.

Prin intermediul prezentărilor interactive și multimedia, vizitatorii standului manroland, Océ și ppi Media, vor putea experimenta inovațiile produsului digital. Acest lucru se va concentra pe expunerea primei soluții digitale totale din lume, un rezultat al parteneriatului dintre manroland și Océ, care integrează rețeaua de fluxuri de lucru destinată imprimării offset și digitale, plus componentele sistemului de tipar digital dezvoltat și integrat de manroland (de exemplu fălțuirea cu format variabil), împreună cu soluțiile logistice. Rezultatul acestei munci de dezvoltare sunt produsele tipografice din sectoarele tipăririi editoriale și de accidență care le vor expune vizitatorilor beneficiile noii dimensiuni a tipăririi digitale. De asemenea, prezentarea se va focaliza pe punerea în valoare a avantajelor și sinergiilor oferite de tiparul offset împreună cu cel digital, cei doi parteneri dorind să demonstreze capacitatea acestei combinații inteligente de a oferi un înalt nivel calitativ și o individualizare maximă.

În același timp, ppi Media va expune noul sistem de soluții destinate manipulări fără probleme a întregului conținut publicitar și editorial reprodus prin intermediul mediului tipărit, on-line sau prin cel mobil. Unul dintre punctele cheie pe care se va fi concentra prezentarea ppi Media sunt „apps-urile” destinate producției ziarelor.

(Sursă: comunicat de presă manroland)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
450 views
bookmark icon

Write a comment...