Stiri

manroland, un brand puternic în China

• Bookmarks: 25464


În 2011, China s-a dovedit a fi cea mai mare piaţă pentru maşinile de tipar ofset în coală de la manroland, depăşind de departe Germania şi Brazilia. Conform informațiilor furnizate de producătorul german, brand-ul manroland are în China o reputaţie extrem de solidă. Acum, înaintea anului nou chinezesc sărbătorit pe 23 ianuarie, nivelul investiţiilor sunt la un nivel foarte ridicat, această perioadă aducându-i lui manroland trei noi comenzi de utilaje de tipar ROLAND 700 HiPrint.

Jiangsu Post Printing Factory, o tipografie situată în oraşul Changzhou din vestul Chinei, este un client fidel al manroland de peste 15 ani. Volumele tot mai mari de comenzi tipografice, care au generat o creştere a producţiei de 20%, au condus la decizia de achiziţionare a încă unei prese ROLAND 700 HiPrint în patru culori. Echipamentul a fost recent livrat, acesta alăturându-se altor două echipamente ROLAND 700 pe care tipografia chineză le mai are în dotare.

Lin Chao (în imaginea de mai sus), Directorul Adjunct al Jiangsu Post Printing Factory afirma: „Cu cât o maşină tipografică este mai avansată, cu atât este mai uşor de operat, iar maşinile manroland sunt foarte uşor de folosit. Am fost tipograf şef timp de cinci ani şi nu am avut aproape nici o problemă.”

Noua maşină de la Jiangsu Post Printing Factory este echipată cu sistemul automat de schimbare a plăcilor PowerPlateLoading (PPL) şi cu funcţii QuickChange pentru reducerea şi optimizarea timpilor de pregătire a tipăririi. De exemplu, graţie funcţiei QuickChange Surface se obţine o economie de timp de 50% la curăţarea jgheaburilor de cerneală. Toate acestea contribuind la întărirea poziţiei companiei pe piaţa chineză.

Înființată acum aproape 30 de ani și membră a Jiangsu Post, tipografia Jiangsu Post Printing Factory își concentrează activitatea pe furnizarea de servicii tipografice pentru domeniul poștal.

(Sursă: manroland)


Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
464 views
bookmark icon

Write a comment...