Stiri

Produsele Color-Logic și Touch7 sunt acum disponibile prin HP PrintOS Marketplace

• Bookmarks: 23544


Color-Logic a anunțat că utilizatorii preselor digitale HP Indigo și ai imprimantelor HP Latex pot achiziționa acum toate produsele Color-Logic și Touch7 prin conexiunile HP PrintOS Marketplace.

Mark Geeves, director de vânzări și marketing color-logic, a declarat: “În calitate de partener HP, Color-Logic are plăcerea de a simplifica imprimarea metalică și designul extins al gamei de culori pentru produsele de imprimare HP. Utilizatorii HP care nu sunt familiarizați cu Color-Logic și Touch7 vor găsi că aceste produse aduc economii incredibile de timp designului grafic metalic, utilizarea eficientă a design-urilor folosind noi culori de gamă extinsă și sarcini de imprimare complexe anterior, cum ar fi imprimarea metalică cu date variabile.”
Color-Logic dezvoltă sisteme de comunicații color și seturi de instrumente software pentru o varietate de aplicații de imprimare cu efect special. Color-Logic oferă proprietarilor de mărci, managerilor de produs, corporațiilor și agențiilor de publicitate ,posibilitatea de a se diferenția pe ei înșiși și pe clienții lor cu un proces simplu de producție de imprimare. Efectele decorative Color-Logic utilizează fluxurile de lucru existente ale imprimantelor și designerilor, obținând rezultate dinamice fără utilizarea unor echipamente speciale. Color-Logic acceptă valoarea imprimării și lucrează cu designeri pentru a-și îmbunătăți suportul tipărit. Pentru mai multe informații, vizitați www.color-logic.com

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
544 views
bookmark icon

Write a comment...