Stiri

Ricoh a încheiat un parteneriat cu producătorul chinez Flora Digital.

• Bookmarks: 15406


Ricoh a și  anunțat dezvoltarea primului produs al parteneriatului. O mașină hibridă de imprimare de până la doi metri lățime, fiind deja în curs de desfășurare.
Noul echipament va utiliza capete de imprimare Ricoh, software ColorGate RIP și profiluri ICC și va fi susținută de rețeaua de vânzări și service EMEA a Ricoh, oferind Florei un punct de sprijin valoros pe piața europeană.
Eef de Ridder, vicepreședintele grupului său de comunicații grafice Ricoh Europe, a declarat: “Ne-am ascultat clienții.
“În urma feedback-ului pozitiv și a comenzilor seriei de platforme UV de la Ricoh, precum și a cererii continue a pieței pentru dispozitive hibride UV flexibile pentru aplicații de semne și grafică, am dorit să explorăm modul în care tehnologia Ricoh ar putea fi combinată cu expertiza de fabricație a Florei pentru a crea soluții receptive și versatile care să răspundă cerințelor actuale ale pieței.
“Așteptăm cu nerăbdare să ne extindem oferta cu sisteme care combină cunoștințele tehnice și expertiza ambelor părți pentru a sprijini clienții pe măsură ce își dezvoltă capacitățile de format mare.”
Noul echipament va putea folosi suporturi rigide și flexibile, inclusiv bannere din PVC și vinil, folosind motoare liniare pentru substraturi.
Noile echipamente dezvoltate în cadrul parteneriatului se vor alătura portofoliului existent de imprimante flatbed al Ricoh, Pro T7210 și Pro TF6251, precum și Pro L5160e și Pro L5130e bazate pe latex.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
406 views
bookmark icon

Write a comment...