Stiri

Ricoh a lansat  ProC9500 care va fi comercializat începand cu luna viitoare.

• Bookmarks: 14365


Potrivit producătorului japonez, noul echipament Ricoh Pro C9500 se bazează pe multe dintre tehnologiile dovedite ale predecesorului său, oferind în același timp o serie de progrese semnificative de automatizare care se combină pentru a spori productivitatea.
Vitezele principale ale lui C9500 de 115ppm ca standard sau 135ppm cu o actualizare a vitezei câmpului, se potrivesc cu cele ale  predecesorilor C9200 și, respectiv, C9210, la fel ca și capacitățile sale de format 1.260 mm, dar poate gestiona o gamă mai largă ale substratului, respectiv  40-470gsm – decât C9200 și C9210.
Cu toate acestea, dispozitivul în patru culori dispune de un nou sistem de operare, Ricoh GC OS, care oferă funcții îmbunătățite de operare și întreținere accesibile printr-un ecran GUI mai mare sau de la distanță prin intermediul unei tablete sau PC.
Noul Pro C9500 este disponibil pentru comandă în EMEA din septembrie, primele mașini urmând să fie livrate probabil la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.
Simon Isaacs, , Ricoh Graphic Communications Group, a declarat că Pro C9500 a reprezentat “un salt înainte în evoluția tehnologiei de producție”.
“Capacitățile sale vor permite clienților noștri să-și maximizeze eficiența afacerii și rentabilitatea investiției printr-o gamă de opțiuni software cu valoare adăugată, inclusiv Ricoh TotalFlow Supervisor, TotalFlow Production Manager și FusionPro.”

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
365 views
bookmark icon

Write a comment...