Stiri

Scodix și Ricoh -parteneriat strategic

• Bookmarks: 17380


 

Furnizorul israelian de soluții de imprimare digitală pentru industria artelor grafice Scodix, a încheiat un parteneriat cu Ricoh SUA, un furnizor de servicii de informații digitale și unul dintre jucătorii din industria de imprimare. Conform termenilor parteneriatului, Ricoh va fi distribuitor Scodix în Statele Unite. Acest parteneriat strategic va consolida și sprijini Scodix în obiectivul său de extindere a prezenței pe piață și de furnizare de soluții economice și durabile de înfrumusețare unei rețele mai mari de furnizori de servicii de imprimare.

“Acest parteneriat este un pas deliberat înainte în furnizarea de valoare maximă clienților noștri, împuternicindu-i să crească valoarea produselor lor tipărite”, a declarat Gavin Jordan-Smith, vicepreședinte senior și director general, șef al diviziei de strategie globală de vânzări și vânzări Ricoh graphic communications America de Nord, Ricoh graphic communications. “Includerea soluțiilor de înfrumusețare Scodix în portofoliul nostru susține abordarea noastră competitivă, oferind aplicații pe piață care pot catapulta imprimantele în căutarea lor pentru diferențierea competitivă și conștientizarea sporită a mărcii.

Cu un procent impresionant de 90% dintre imprimantele comerciale care anticipează că înnobilarea tiparului va juca un rol vital în strategiile lor de creștere a imprimării digitale, seria Scodix Ultra de prese digitale prezintă o oportunitate atât pentru operațiunile de imprimare din fabrică, cât și pentru cele comerciale, inclusiv editorii de cărți, imprimantele de poștă directă, prototipurile, finisorii comerciali, ambalajele și imprimantele de carton pliabile.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
380 views
bookmark icon

Write a comment...