Stiri

Oportunități de afaceri cu noul RICOH Pro VC70000e

• Bookmarks: 30742


Ricoh  a lansat Pro VC70000e, cel mai nou model din portofoliul său. Această ultimă adăugare la portofoliu se mândrește cu îmbunătățiri avansate ale hardware, software și flux de lucru, inclusiv o nouă tehnologie  care permite imprimantelor să producă albume  foto, cataloage de lux și multe altele cu claritatea și precizia necesară  acestor aplicații high-end. Cu această noua platformă, imprimantele offset și digitale pot prelua mai multe joburi, deoarece pot susține acum o gamă mai largă de substraturi fără a sacrifica calitatea sau performanța datorită procesului opțional de substrat al Ricoh.
Pro VC70000e este cea mai recentă generație a portofoliului Pro VC70000 care oferă multiple îmbunătățiri ale calității imprimării și productivității, inclusiv capacități de business intelligence prin intermediul supervizorului™ RICOH, împreună cu beneficiile inteligenței artificiale (AI) și machine learning (ML). Informațiile pot fi colectate direct din fluxul de lucru al utilizatorilor pentru a descoperi modele care alimentează imprimantele mai inteligente. Bucla de feedback este continuă, ajutând la crearea unor relații cu clienții și mai puternice, datorită unui proces mai precis și mai eficient.
“Asistăm la o creștere semnificativă a cererii pentru serviciile de marketing și imprimare pe care le oferă clienții noștri. RICOH Pro VC70000e ajută clienții să descopere noi surse de venit și să depășească provocările cu care se confruntă ca urmare a deficitului de aprovizionare cu hârtie și a altor obstacole economice”, a declarat Mike Herold, director, Global Marketing, Ricoh USA, Inc. Pro VC70000e este deja disponibil.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
742 views
bookmark icon

Write a comment...