Stiri

Scodix E106 a intrat în testele beta

• Bookmarks: 29611


Scodix a anunţat că a instalat pentru testarea beta echipamentul E106 destinat producătorilor de ambalaje din carton care doresc să aducă un plus de valoare materialelor pe care le furnizează. Instalarea s-a efectuat la sediul Copycenter, cel mai mare producător de soluţii de acest tip din Israel.
Renumit pentru dotările de ultimă generaţie, standardele de calitate şi nivelul de satisfacţie al clienţilor, Copycenter a fost dornic să testeze această nouă soluţie. “Scodix E106, prin versatilitatea lui, completează perfect portofoliul nostru. Gama excepţională de finisări digitale în format B1 înseamnă că vom putea să realizăm toate înnobilările cu o singură platformă. De asemenea, faptul că lucrăm cu clienţi din categoria producătorilor de cosmetice înseamnă că trebuie să fim mai în măsură să le oferim acestora produse care atrag consumatorul la raft. Tehnologia digitală ne va permite să satisfacem cererea tot mai mare de tipar la cerere, precum şi de tipar în date variabile în tiraje mici şi medii”, a declarant Uri Drori, director executiv Copycenter.
Roy Prorat, CEO Scodix, a adăugat: “Suntem încântaţi să colaborăm cu unul dintre cei mai importanţi producători de ambalaje din carton precum Copycenter şi vă pot spune acum că cea de-a doua instalare beta va avea loc în această vară în Europa. Producătorii de ambalaje şi tipografiile care investesc într-un Scodix E106 vor putea să ofere produse în tiraje mici şi medii, să acceseze noi pieţe şi, în mod fundamental, să asigure un avantaj competitiv în aceste condiţii de piaţă extrem de dificile. La drupa 2016 am promis că prima instalare va avea loc la mijlocul lui 2017 şi astăzi ducem la bun sfârşit această promisiune. Scodix E106 vă oferă posibilitatea de a realiza multiple aplicaţii la o calitate ridicată cu o singură platformă […] – efecte ce nu puteau fi realizate până acum.”

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
611 views
bookmark icon

Write a comment...