Default

Rotoflex a încheiat un an fructuos

• Bookmarks: 27523


Producătorul american de echipamente tipografice Rotoflex apreciază anul 2010 ca fiind unul foarte bun, cu 16 utilaje pentru inspecţia şi rebobinarea etichetelor în role livrate numai în luna decembrie. Echipamentele, produse în America şi constând într-o gama largă de modele, au fost trimise clienţilor din întreaga lume, precum America de Nord și de Sud, Europa, Asia şi Africa.

„Cererea pentru echipamentele noastre continuă să crească,” a declarat Kevin Gourlay (în imagine), directorul de vânzări al Rotoflex. „Având cea mai largă gamă de linii destinate finisării de pe piaţă, echipamentele Rotoflex sunt capabile să satisfacă cereri pentru aproape orice fel de aplicaţie. Am avut norocul de a colabora cu clienţi deosebit de inovatori, care folosesc echipamentele noastre pentru a realiza lucruri care ne-au surprins până şi pe noi”, a mai adăugat oficialul american.

 

„Kevin Gourlay, alături de jurnaliști din presa de specialitate la centrul Mark Andy pentru Europa din Basel, Elveția.”

Creşterea cererii pentru aceste utilaje este în relaţie directă cu îmbunătăţirile recente, în special cu implementarea sistemului avansat de control Genesis. Acest sistem, disponibil în exclusivitate pe echipamentele Rotoflex, îi oferă convertorului un plus de control, permițându-i unui management mai eficent în operare asupra vitezei, fluxului de producţie şi calităţii rolei cu substrat imprimat. Utilajul permite detectarea, în procent de 100%, a unui set larg de probleme care apar în timpul procesului imprimării și finisării, sistemul evidențiindu-se prin uşurinţa instalării şi operării – cerințe absolut necesare în contextul nevoilor actuale de pe piaţă. În plus faţă de echiparea noilor modele cu sistemul Genesis, serviciile şi suportul tehnic MAX lucrează în permanent la aducerea la zi a sistemelor deja instalate, adăugându-le noua aplicaţie de control.

Despre planurile viitoare ale companiei, Kevin Gourlay a precizat: „Anticipăm că şi 2011 va fi un an prolific pentru Rotoflex, cu noi soluţii pentru produsele cheie, soluţii care să le ofere convertorilor şi mai mult randament și flexibilitate”.

Despre Rotoflex

Cu mai mai mult de 4.500 de instalări în întreaga lume, Rotoflex este unul din liderii mondiali în fabricarea sistemelor de verificare şi finisare destinate segmentului imprimării flexografice. Rotoflex este un brand din portofoliul Mark Andy Inc., producătorul numărul 1 mondial pe segmentul mașinilor flexografice de imprimare în bandă îngustă. Cu sediul în St. Louis, Missouri, SUA, compania Mark Andy Inc. are o bogată tradiţie în oferirea de soluţii destinate creșterii productivității şi a profitabilității pe piaţa etichetelor şi ambalajelor flexibile, deţinând branduri de echipamente de imprimare şi conversie precum Comco, Mark Andy, Rotoflex sau UVT. În România, mărcile Mark Andy sunt distribuite de Graphic Open Systems. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.markandy.com.

În imagine, mașina Rotoflex VSI cu sistem de control Genesis.

(Sursa: Mark Andy Inc.)

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
523 views
bookmark icon

Write a comment...