Default

S-a încheiat prima etapa a \

• Bookmarks: 12569


Dupa noaptea de sambata cand ploaia abundenta a pus sub semnul incertitudinii desfasurarea meciurilor programate pentru duminica, prima etapa a “Cupei Tipografilor” la fotbal a beneficiat de o vreme splendida si de participarea tuturor echipelor inscrise in competitie. Prezenta in numar mare atat jucatorilor cat si a suporterilor, a facut ca evenimentul organizat de Agressione Group impreuna cu Print Magazin si sponsorii Sappi, Printman, Torraspapel, Printman si UPM Raflatac, sa se bucure de un veritabil succes.

Mai multe informatii si fotografii despre meciurile disputate duminca 30 mai, veti putea citi atat pe site-ul Print Magazin cat si pe site-ul www.cupatipografilor.ro

 

Agressione – Inkorporate   5 – 1

Golurile au fost marcate pentru Agressione de catre Badici Alin (2), Petrusel George (1), Petrusel Adrian (1) si Mircea Radu (1). Pentru Inkorporate a marcat Cristian Grigoras.

 

Printman – Coprint               4 – 3

Pentru Printman au marcat Ghita Paul (2), Ghita Stefan (1) si Mitrica Liviu (1). Pentru Coprint au marcat Haralambie M. (1), Visan Aurel (1) si Manole M. (1).

 

Amma Print – Master Print  4 – 0

Golurile au fost marcate de Nitu Florin (3) si Georgescu Bogdan (1).

 

Pro Reclama – Romkuvert 3 – 2

Pentru Pro Reclama a marcat Barbu Andrei. Pentru Romkuvert, Nistor Daniel (1) si Radu Gabriel (1).

 

RAMO – Visual                       2 – 2

Pentru Monitorul Oficial au marcat Sandu Ispas (1) si Chila Constantin (1). Pentru Visual au marcat Alexandru Dogaru (1) si Ciocan Adrian (1).

 

Best Print – Silkat                 12 – 0

Pentru Best Print au marcat, Malancu G.(4), Vadean Catalin (4), Bojescu Cristian (2), Truica Dragos (1) si Mierloiu Marius (1).

 

Sothis Print – Everest          0 – 4

Toate cele patru golurile au fost marcate pentru Everest de Ursu Aurelian.

 

Gutenberg – CNI Coresi      4 – 3

Pentru Gutenberg au marcat Ardeleanu M (2), Mircica (1) si Tudorache E. (1). Pentru CNI Coresi au marcat Petcu Lucian (2) si Vintila L. (1).

 

Agressione – Printman        2 – 3

Pentru Agressione au marcat Ciacâru Mihai si Pavel Cosmin. Pentru Printman au marcat Ghita Paul (2) si Balan Florin.

 

Inkorporate – Coprint          1 – 3

Pentru Inkorporate a marcat Lungu Marius. Pentru Coprint toate cele trei golurile au fost marcate Balaciu Sandu.

 

Amma Print – Pro Reclama     2 – 5

Meciul nu s-a incheiat datorita evenimentelor aparute pe parcursul jocului. La scorul de 5 – 2 in favoarea Proreclama, arbitrul a fost nevoit sa opreasca definit jocul datorita unor conflicte aparute in teren intre jucatorii celor doua echipe.

Pentru Amma Print toate golurile au fost marcate de Georgescu Dan. Pentru Proreclama au marcat Barbu Andrei (4) si Ochian Leonard (1).

 

Master Print – Romkuvert   0 – 2

Golurile au fost marcate de Geanel Cornel si Geanel Vali.

 

RAMO – Best Print                2 – 4

Pentru echipa Monitorului Oficial au marcat Antal Florin si Neagu Viorel. Pentru Best Print toate golurile au fost marcate de Malancu G.

 

Visual – Silkat                        3 – 0

Joc perdut de echipa Silkat prin neprezentare. Motivul neprezentarii jucatorilor a fost numarul mare de accidentari si lipsa rezervelor.

 

Sothis Print – Gutenberg    1 – 2

Pentru Sothis Print a marcat Semres Gabriel iar pentru Gutenberg, cele doua goluri au fost marcate de Matei Marian.

 

Everest – CNI Coresi            4 – 4

Pentru Everest au marcat Ursu Aurelian (3) si Anca Cristian. Pentru CNI Coresi au marcat Filimon Alexandru (1), Petcu Lucian (1), Vintila Liviu (1) si Nichifor Constantin.

 

Agressione – Coprint           1 – 4

Pentru Agressione a marcat Cosmin Pavel iar pentru Coprint au marcat Manole M. (2), Balaciu Alexandru (1) si Visan A. (1).

 

Inkorporate Printman          3 – 8

Pentru Inkorporate au marcat Nicula Valentin (2) si Lungu Marius. Pentru Printman au marcat Ghita Paul (2), GOra Vladimir (2), Ghita Stefan (1), Serbanovici Dan (1), Buca I (1) si Mitrica Liviu (1).

 

Click pe imaginea din dreapta titlului pentru a vizualiza la scara mare fotografiile realizate de fotoreporterul Print Magazin. Imaginile vor aparea in pop-up.

fotografii: Dan Calin/Print Magazin

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
569 views
bookmark icon

Write a comment...