Stiri

SCREEN TRUEPRESS JET W3200 UV HS

• Bookmarks: 21742


De la un flatbed dedicat la un hybrid versatil

Între 18 şi 22 mai, în Köln, are loc FESPA – cel mai mare târg destinat printurilor de format mare şi producţiei publicitare.

SCREEN, alături de partenerul său din România, Euro Top Grafix, lansează varianta de tipar din rolă în rolă, transformând Truepress Jet W3200 UV HS dintr-un flatbed dedicat în cel mai “flexibil” echipament de print de pe piaţa de wide format.

Echipamentul cu o viteză de tipar de 150 mp/h a făcut furori în cadrul ediţiei de anul trecut, convingând jucători importanţi de pe piaţa internaţională să investească într-un flatbed ce avea să le mărească vizibil productivitatea.

Truepress Jet W3200 UV HS este un printer în şase culori + alb construit să întâmpine nevoile producătorilor de POS, signalistică şi construcţii expoziţionale. Echipamentul îmbină experienţa grupului SCREEN cu cea a companiei “soră” Inca Digital (părinţii tehnologiei inkjet în lume).

Echipamentul poate tipări pe orice fel de substrat rigid, de la sticlă până la lemn şi carton ondulat, cu grosime de maxim 50mm. Interesante sunt joburile speciale precum tiparul multistrat, tiparul day/night şi tiparul pe folie lenticulară, care dau clienţilor libertatea de a accepta orice fel de provocare.

Ca un răspuns la cerinţele pieţei, SCREEN tranformă acest flatbed dedicat într-un hybrid uşor adaptabil şi lansează în cadrul ediţiei de anul acesta varianta de tipar din rolă în rolă. Această opţiune, încă “neşlefuită”, permite tiparul pe role de material flexibil între 0.75 şi 3.2 m lăţime, păstrând aceleaşi caracteristici tehnice şi aceeaşi productivitate.

Concepută şi construită de Inca Digital, opţiunea de tipar din rolă în rolă este foarte uşor de folosit, fiind prietenoasă cu operatorul. Acesta poate tranforma foarte uşor un flatbed-ul Truepress Jet W3200 UV HS într-un echipament rapid de tipar în rolă.

“Abilitatea de a adăuga varianta de tipar din rolă în rolă permite Truepress Jet-ului nostru să exploreze noi pieţe şi să-şi extindă gama de produse – fără nevoia şi cheltuiala de a investi într-o altă maşină dedicată”, declară Bui Burke, Vice – Presedintele SCREEN Europe. “Pentru companiile ce caută cel mai bun din ambele lumi de tipar, Truepress Jet flatbed/rolă este investiţia perfectă. Frumuseţea posturii de avea flexibilitatea de a tipări pe practic orice fel de substrat înseamnă că poţi servi clienţi cu multiple nevoi legate de joburile de tip POS şi display folosind acelaşi echipament . Are capacitatea de a produce peste 400 mp/m neasistat, aşa că posibilitatea de a lăsa echipamentul să funcţioneze în modul rolă este foarte eficientă şi maximizează gradul de utilizare a printerului.”

Echipamentul foloseşte culori vibrante Truepress, inclusiv alb opac, light cyan şi light magenta, astfel rezultând un print de înaltă calitate şi evitând bending-ul. Fiind o maşină stabilă şi precisa, tipăreşte cu uşurinţă până la opt straturi suprapuse, evident cu ajutorul software-ului Caldera GrandRIP+, ce include şi opţiunea EasyMedia pentru profilele ICC.

Sistemul automat de mapare a duzelor, sistemul automat de curăţare a capetelor de printare şi cele şase zone de print activate de vacuum transformă W3200 UV HS într-un echipament foarte prietenos cu operatorul.

“Vă aşteptăm între 28 si 22 mai, la Koln, în cadrul Targului FESPA, alături de partenerii noştri SCREEN Europe, în Hala 6 –standul U20 să vă convingeţi că Truepress Jet W3200UV HS este cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră“, au transmis reprezentanţii Euro Top Grafix într-un comunicat de presă.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
742 views
bookmark icon

Write a comment...